HolotropikumA levegőtől fogyni?

A levegőtől fogyni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nemsokára elérkezik a tavasz, s mi eljátsszuk a szokásos forgatókönyvet: fürdőruha ki a fiókból, fürdőruha próba, sikítás, fürdőruha vissza.

Bizony a téli időszak nem kedvez a női idomoknak, a zsírban és cukorban gazdag ünnepek nem múlnak el nyomtalanul. De amikor a hóvirággal együtt mi is kidugjuk fejünket a fél kilós, kötött pulóverből akkor vesszük észre, hogy biza akad rajtunk itt-ott felesleg. Ekkor jön az ötlet: hip-hop lefogyni egy hét alatt a legújabb diéta recept, vagy tabletta segítségével, aminél nem is kell sokat éhezni és kilométerek lefutása sem szükséges. Biza, manapság léteznek olyan tabletták, amelyeket szedve bőséges étel és csiga lassú életmód mellett is csak amúgy húznak el a kilók a megdagadt fenekekről. Szép mese.

Fotó: photl.com

Aki ad magára egy kicsit is és szeretne csinos lenni, az tudja, a vékonyságot nem adják könnyen, legalábbis általában. Mozgás és életmód váltás nélkül nem lehet lefogyni, még akkor sem ha a reklámok azt sugallják, hogy egy csoda bogyó bevételével azok leszünk, akik szeretnénk lenni.

Felnőttek vagyunk, már nem hiszünk a mesékben, de a lustaság néha hiszékennyé tesz. Mint minden téren a fogyókúrázásban is a lehető legkönnyebb utat választanánk, ha az működne. A mozgás viszont elengedhetetlen része a lefogyásnak, ami által nemcsak csinosabbak lehetünk, de az egészségünknek is jót teszünk vele. A rendszeres mozgás csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, csökkenti a vérnyomást, erősíti az izmokat, ráadásul megakadályozza a túlsúly kialakulását. A testre gyakorolt hatása mellett jótékonyan hat a lélekre is, növeli a kitartást, és a kondíciót, csökkenti a depressziót, és hozzásegít egy magabiztos megjelenés kialakításához.

Szeretnél egészségesen étkezni? Olvasd el a 3 különleges vegetáriánus recept cikkünket is!

Semmi zsír, cukor és kenyér. Ismerjük az alapszabályt, ehhez még rengeteg zöldséget, gyümölcsöt hozzáadva jön ki a tökéletes diéta receptje, ami segíthet összebarátkozni a fürdőruhával.

Az tévhit, hogy van olyan univerzális fogyókúra recept, ami mindenki számára ugyanazt a hatást váltja ki. Minden szervezet más, ezért hozzá megfelelő módon kell kialakítani a diétákat. Tapasztald ki, ismerd meg szervezetedet, utána a hizlaló ételek tudatában állíts össze egy olyan programot mozgással kombinálva, amit be is tudsz tartani. Így hosszú távon jelentős eredményeket érhetsz el, és ismét tetszeni fog az, amit a tükörben látsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek