BlogA láthatatlan piros fonál, ami összeköti azokat, akiket a sors egymásnak szánt

A láthatatlan piros fonál, ami összeköti azokat, akiket a sors egymásnak szánt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy régi legenda szerint azokat az embereket, akik összetartoznak, egy láthatatlan piros szál köti össze. Láthatatlan, de a két lélek nagyonis érzi a jelenlétét!

A piros a szeretet, a szenvedély és a vágy színe!

Születésünk pillanatától kezdve ez a szál vezeti az életünket, idővel egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, aki a szál másik végét fogja.

Mindent a tudatalatti irányít, a szív és a lélek erős vonzalommal keresi azt a személyt, aki kapcsolódik, és mindent megtesz azért, hogy újra találkozhasson a másik felével.

Bármilyen akadályokat is állít eléd az élet, mindent legyőzöl, és végül megtalálod a másik feled, akkor is, ha a Föld különböző pontjain vagytok. A lelked mindig tudja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy közelebb kerülj a fonal másik végéhez.

Ezt a szálat soha nem lehet elvágni

A legenda szerint egyszer egy fiú megpróbálta, de nem sikerült neki. Egy idős férfi megmutatta a fiúnak, hogy ki az a lány, akit feleségül fog venni, de az elkezdte kövekkel dobálni.

Azt hitte, hogy megkerülheti a sorsát, de évekkel később feleségül vett egy lányt, és, amikor felemelte a fátylát látta, hogy ott vannak a kövek okozta sebhelyek az arcán.

Amikor megkérdezte a lányt, hogy mi történt az arcával, azt válaszolta, hogy kiskorában egy fiú kövekkel dobálta, és megmaradt a helye. A fiú ekkor jött rá, hogy nem tudja megváltoztatni a sorsát, az a lányt kell feleségül vegye, hiszen ez már születése pillanatában eldőlt.

A két szív között lévő fonal soha nem szakad el!

Mindaz, amit a fiú tett csak még közelebb hozza őket egymáshoz! Ha úgy érzed, hogy belefáradtál abba, hogy az igazit keresd, tudd, hogy egészen biztosan meg fogod találni, hiszen ott van köztetek a piros fonal, csak valamelyikőtök még nem áll készen a találkozásra.

Ha útközben más emberekkel is találkozol, a lelked mindig hű marad a lelki társadhoz, mert a láthatatlan szál összeköt. Senki sem fogja annak a helyét betölteni, akit neked szánt a Sors!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek