Napi LikeA kislány egész életét kerekesszékben kénytelen leélni, elsírod magad, ha meglátod mit...

A kislány egész életét kerekesszékben kénytelen leélni, elsírod magad, ha meglátod mit tesz érte a bátyja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ritka megható testvéri kapcsolat! A kislány egész életét kerekesszékben kénytelen leélni, de szerencsére bátyja mindent megtesz a boldogulásáért.

kisfiu-kerekesszekes-kislany

Lindsay Cochran 2 éves kora óta kerekesszékben éli az életét, ugyanis egy olyan betegség támadta meg a szervezetét, amely 100 ezer emberből csupán 8-at érint. A spinális izomatrófia egy a gerinctől kiinduló, öröklött izomsorvadásos betegség.

Emiatt a kislány teljesen más életet kénytelen élni, mint kortársai, hiszen nem tud szaladgálni, mászkálni, mert a betegsége mindezt nem engedi. Ehelyett kerekesszékben ül szinte egész nap, de ennek ellenére nem borúlátó, igyekszik a jó dolgokra figyelni. Ebben pedig nagyon nagy érdeme van a bátyjának is, Trenton-nak. Elszorul az ember szíve, ahogyan a fiú kishúgáról beszél, nem lehet nem észrevenni, hogy mennyire szereti testvérét.

“Ő a legjobb barátom is egyben” – mondta elcsukló hangon Trenton, és emiatt a mi szemünk is könnybe lábadt. Jó, hogy még vannak ilyen tisztaszívű, odaadóan gondoskodó testvérek a világon!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek