KoktélA kisfiú rendőrnek öltözve oszt virágot és öleléseket idősek otthonában élő embereknek,...

A kisfiú rendőrnek öltözve oszt virágot és öleléseket idősek otthonában élő embereknek, hogy mosolyt csaljon az arcukra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kisfiú legnagyobb vágya, hogy segíteni tudjon az embereknek, és ennek érdekében hihetetlenül kedves gesztusra szánta el magát.

Oliver Davis a kansasi Leawoodból nem mindennapi személyiség, és édesanyja, Brandi Davis hihetetlenül büszke is a fiára. Amikor Oliver kitalálta, hogy rendőr szeretne lenni, az édesanya nem lepődött meg különösebben, de arra talán még ő sem számított, hogy a kisfiú már ilyen fiatalon ennyire komolyan veszi a kötelességét.

Oliver egy alkalommal megkérdezte az édesanyjától, pontosan mi is a rendőrök dolga, mire Brandi azt felelte, hogy a legfontosabb feladatuk segíteni az embereknek. A fiú ekkor eldöntötte, hogy rendőr szeretne lenni, és azonnal akcióba is lendült, hogy teljesítse a kötelességét.

Fotó: Davis Family/Facebook

Ezért amikor elment meglátogatni a dédnagymamáját egy helyi idősek otthonában, kötelességének érezte, hogy meglepje őt valamivel. A látogatás előtt bement egy virágboltba, és vásárolt egy csokorra való gyönyörű rózsát. De nemcsak a dédnagymamájának nyújtott át egy szál virágot, az otthon többi lakóját is megajándékozta, ugyanakkor meg is ölelte őket, és egy kicsit mindenkivel elbeszélgetett.

Első, 2017-es látogatása óta pedig még jobban beleélte magát ebbe a szerepbe, és már rögtön az első alkalom után azt kérdezte az édesanyjától, mikor mehetnek el legközelebb. Ezután Oliver rendszeresen ellátogatott a kansasi és missouri gondozóotthonokba, és Brandi elmondása szerint a 7 éves fiú csak 2018-ban több mint 15 ezer virágot osztott ki rendőrnek öltözve.

Oliver egy fehér kismotoron jelent meg az otthonokban, mint egy igazi rendőr, és a virágok mellé kis „büntetőcédulákat” is osztott, a következő felirattal: „Szabálysértés – büntetést kapott, mert túl aranyos.”

Fotó: Davis Family/Facebook

Arra a kérdésre, hogy miért vállalta ezt a szeretetteljes küldetést, Oliver azt válaszolta: „Szeretem megmosolyogtatni az embereket. Ez az egyik kedvenc dolgom.”

Amikor a kisfiú először kezdett virágokat osztani az időseknek, a története gyorsan elterjedt, és eljutott a Leawoodi Rendőrkapitányságra is. Ennek eredményeként Oliver kapott egy tiszteletbeli rendőrjelvényt is.

Courtney O’Connor a Westchester Village idősek otthonának igazgatója szintén nagyra becsülte a kisfiú kedves gesztusát, és azt mondta: „Oliver nagyon gondoskodó és együttérző volt, és mindenkit megölelt.”

Fotó: Davis Family/Facebook

Brandi elmesélte, hogy Oliver mindig félretett egy kis pénzt, hogy virágokat vásárolhasson. Kezdetben azt a zsebpénzt költötte erre, amit karácsonyra kapott ajándékba, de miután a története elterjedt, elkezdett adományokat kapni a közösség tagjaitól. Sokan dicsérték a fiú kedvességét, és az egyik idős lakó, akit meglepett, még azt is megjegyezte, hogy a világnak több hozzá hasonló emberre lenne szüksége.

Az egyik idős nő azt mondta neki: „Évek óta nem kaptam ilyen ölelést.” Egy másik lakó pedig beismerte, hogy ez volt az első ölelés, amit az utóbbi 10 évben kapott.

Brandi azt is elmesélte, hogy voltak olyan esetek is, amikor az emberek sírva fakadtak, és el sem akarták engedni Olivert.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek