LélektárA kisfiú azt állítja, reinkarnálódott 17 évvel azután, hogy meghalt egy tűzvészben...

A kisfiú azt állítja, reinkarnálódott 17 évvel azután, hogy meghalt egy tűzvészben – és be is tudja bizonyítani

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az 5 éves Luke Ruehlman több hátborzongató részletet is elárult feltételezett korábbi életéről – állítása szerint korábban egy Pam Robinson nevű afro-amerikai nőként élt, de aztán 1993-ban meghalt egy szállodában bekövetkezett tűzvészben.

A kisfiú édesanyja, Erika azt mondta, megijedt, amikor Luke elkezdett egy Pam nevű nőről beszélni. Erika egy idő után megkérdezte a fiát, ki az a rejtélyes nő, akiről folyton beszél, és legnagyobb meglepetésére Luke hátborzongató dolgot mondott.

„Én voltam az. Régebben én voltam az, de meghaltam, és felmentem a mennybe. Láttam Istent, és ő visszaküldött a Földre, ahol megint kisbaba voltam, és te elneveztél engem Luke-nak” – felelte Luke.

Luke családja az ohiói Cincinnatiben él, de a szülők szerint a kisfiú azt mondta nekik, hogy vonattal utazott Chicagóban, annak ellenére, hogy soha nem járt ott.

Erika úgy döntött, hogy utánajár a bizarr állításoknak, és megdöbbenve fedezte fel, hogy egy Pam nevű nő valóban egyike volt annak a 19 áldozatnak, akik 1993-ban meghaltak egy tűzvészben, ami a chicagói Paxton Hotelben ütött ki – írja a NY Post.

A kisfiú azt állítja, reinkarnálódott 17 évvel azután, hogy meghalt egy tűzvészben - és be is tudja bizonyítani
Fotó: Fox8

Luke kísérteties részleteket idézett fel arról, hogy próbált meg kijutni a lángokban álló épületből, és arról a pillanatról, amikor állítólag találkozott Istennel. De az édesanyja szerint más pillanatokat is felidézett állítólagos előző életéből.

„Olyasmiket szokott mondani, hogy amikor nő volt, fekete haja volt, vagy rámutat egy fülbevalóra, és azt mondja, nőként neki is ilyenje volt” – mesélte Erika.

A család egy paranormális jelenségekkel foglalkozó tévéműsorban is szerepelt. Luke-nak 30 különböző színesbőrű nőről mutattak képeket, és megkérték, hogy keresse meg köztük Pamet. A felvétel tanúsága szerint a kisfiú gondolkodás nélkül azonosítani tudta a nőt.

A hátborzongató fejleményt követően Luke édesanyja úgy döntött, felkeresi Pam családját. Azt mondta, amikor leírták a nő személyiségét, dermesztő hasonlóságokat fedezett fel közte és a fia közt, például mindketten rajongtak Stevie Wonderért és szerettek szintetizátoron játszani. A Fox8 tévécsatorna is megkereste Pam családját, de nem nyilatkoztak a médiának.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek