LélektárA június 21-i nyári napforduló felhívja a figyelmet, hogy itt az ideje...

A június 21-i nyári napforduló felhívja a figyelmet, hogy itt az ideje kapcsolatba lépni az Univerzummal

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2020-as nyári napforduló június 20-án, pontosan 23:43-kor következik be. Ezen a napon lesz az évben a leghosszabb nappal és a legrövidebb éjszaka. Ez az időszak hihetetlen energiával jár, mivel ekkor az Északi-sarkpont teljesen a Nap felé fordul. Az ősi legendák szerint a napforduló megnyitja a kaput a mi világunk és a spirituális világ között.

A természet is intenzívebb aktivitást mutat a szokásosnál, ezáltal ösztönöz bennünket arra, hogy kapcsolatba lépjünk vele, és segítségünkre lehessen abban, hogy újra megtaláljuk önmagunkat, és élvezhessük azt a szoros kapcsolatot, ami az Univerzumhoz fűzhet bennünket.

A csillagok azt sugallják, hogy merítsünk ihletet a természet szépségéből, és dolgozzunk az intuíciónkon

Nekünk az a dolgunk, hogy átitassuk magunkat szeretettel, élvezzük a természet gazdagságát, és felismerjük, mire van szükségünk ahhoz, hogy igazán boldogok lehessünk. A Nap minden eddiginél erősebben ragyog majd, így felhasználhatjuk az általa kibocsátott energiát, hogy megtisztítsuk, és új élettel töltsük el a testünket és az elménket.

Ezek az erőteljes energiák arra ösztönöznek bennünket, hogy megszabaduljunk minden álarctól, és nyíltan beszéljünk az érzéseinkről.

Most lehetőségünk nyílik rá, hogy kövessük az álmainkat, és megküzdjünk mindazért, amit igazán szeretnénk. Ugyanakkor a most felszabaduló energiák arra biztatnak, hogy legyünk nyitottak a tanácsokra, amelyeket most kapunk, mert ezek segítséget jelentenek majd számunkra a jövőben.

Itt az ideje, hogy összekapcsolódjunk az Univerzummal

Ez rendkívül kedvező időszak a számunkra, mert segít megérteni, hogy az Univerzum részei vagyunk: csillagpor és isteni energia vagyunk. Mindazt, amit továbbítunk az Univerzumba, vissza is kapjuk. Ezért nagyon fontos, hogy csak szeretetet, örömet, mosolyt és más pozitív érzelmeket szabadítsunk fel a lelkünkben.

Velünk kezdődik, és velünk ér véget az igaz szeretet. Minden cselekedetünk, minden döntésünk, minden változás közelebb hozhat bennünket álmaink beteljesedéséhez, és ezáltal ahhoz, hogy jobb, teljesebb emberré váljunk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek