HoroszkópA három legszerencsésebb csillagjegy 2020 decemberének második felében

A három legszerencsésebb csillagjegy 2020 decemberének második felében

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vajon te is azok közé tartozol, akikre most rámosolyognak a csillagok?

December utolsó két hete igazán különleges lesz a következő csillagjegyek számára.

Bika

A dolgok radikálisan megváltoznak körülötted 2020 utolsó heteiben

Elkezdesz megbékélni a múlttal. Elkezdesz megbocsátani (nemcsak másoknak, akik ártottak neked, de saját magadnak is az elkövetett hibáidért), mert tudod, hogy csak így léphetsz tovább. Felszabadítod a szívedet minden szenvedés, fájdalom, félelem alól, és úgy döntesz, hogy minden eddiginél erősebben folytatod az utadat.

Már nem félsz az ismeretlentől, nem félsz attól, ami ezután következik, méghozzá azért, mert számos nehézséget átéltél már, és tudod, hogy már semmi sem győzhet le téged.

Bízol az Univerzumban, hiszel abban, hogy Istennek csodálatos tervei vannak veled. Hiszel benne, hogy minden jobbra fordul majd. És ezt jól is teszed, mivel 2020 utolsó két hete valóban különleges lesz a számodra.

Mérleg

Kezded felismerni az utat, amelyen tovább kell haladnod

2020 utolsó két hete nagyon érdekes lesz a számodra. Megpróbálsz nagyon alaposan elemezni mindent, amit eddig tapasztaltál, próbálod a megfelelő kérdéseket feltenni, hogy megkaphasd a szükséges válaszokat. Kezdesz őszinte lenni önmagadhoz, felismered a valódi értékeidet, és hagyod, hogy az intuíciód vezéreljen (és nem az, amit a körülötted lévők mondanak), a lelkedre és a szívedre hallgatsz.

Ez most egy teljesen új út, ami tele van különleges pillanatokkal. Élvezz és értékelj minden egyes pillanatot, fogadj el minden leckét, és tanulj belőle. Minden egyre jobban alakul majd. Végre ott vagy, ahol lenned kell, és minden eddiginél nagyobb harmóniában vagy önmagaddal. Összekapcsolódtál az Univerzummal.

Nyilas

Elfogadod a leckéket, amiket ez az év kínált neked

Készen állsz mindarra, ami most következik? Az Univerzum most végre megmutatja, miért kellett elviselned mindazt, amit átéltél: felkészített téged valami igazán különlegesre.

Azonban mielőtt életed ezen különleges szakaszába lépnél, előbb fel kellett nőnöd, fel kellett ismerned, ki vagy, és mit akarsz az élettől, mi tesz téged boldoggá, és, ami a legfontosabb, kik azok az emberek, akik az életed részei maradnak.

Végül rájössz, hogy minden a te érdekesben történt. Készen állsz, hogy elindulhass az úton. Ez az utazás valóban nagyszerű lesz, készülj fel rá, hogy minden percét igazán átélhesd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek