Kuriózum“A gyerekek nem egy tökéletes, hanem egy őszinte szülőre vágynak!” - Angelina...

“A gyerekek nem egy tökéletes, hanem egy őszinte szülőre vágynak!” – Angelina Jolie levele a szülőknek az elszigeteltség idejére!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A világjárvány idején óriási bizonytalanság telepedett a legtöbb ember vállára. Nem tudhatod, hogy mi az, amit jól csinálsz, és mi az, amit nem, de kétségbeesésedet fogadd el, ne hibáztasd magad.

Egy olyan helyzetben, amivel most találkozol először, természetes, hogy bizonytalan vagy. Szülőként sem könnyű egyáltalán erősnek és határozottnak maradni, de lehet, hogy nem is kell!

Az alábbiakban a világhírű színésznő üzenetét olvashatjátok, amit a Time magazinban tett közzé. Angelia Jolienak 6 gyereke van: Shiloh, Vivienne Marchelline, Knox Leon, Maddox, Pax és Zahara. A 45 éves színésznő az ENSZ Menekültügyi Ügynökségének nagykövete, valamint a gyermekek és az emberi jogok támogatója, és különféle humanitárius célokért kampányol.

Íme, a levél!

“Kedves Szülő! Rád gondolok, hiszen teljes mértékben át tudom érezni a helyzeted, tudom, hogy mennyire nehéz most ebben az időszakban. Tele vagy aggodalommal, félelemmel és reménytelennek látod a jövőt.

Fiatalabb koromban nehezen tudtam volna elképzelni, hogy édesanya legyek, hiszen tele voltam bizonytalanságokkal. Emlékszem arra, amikor döntöttem, hogy anya leszek. Nem volt nehéz, hogy egy másik embernek szenteljem az életem, viszont a legnehezebb az volt, hogy meg kellett győzzem magam, hogy minden rendben lesz.

A kezembe kellett vegyem az életem irányítását, felelősséggel tartoztam a családomnak. Tudtam, hogy bármi megtörténhet az étkezéssel, az iskolával, az egészséggel kapcsolatban, de legyen bármi is, türelmesnek kell maradni. Rájöttem, hogy a nap folyamán bármikor elérhető kell legyek a gyerekeim számára, és ha szükségük van rám, rögtön abba kell hagynom, amit éppen akkor csináltam.

Most a világjárvány idején azokra az anyákra és apákra gondolok, akik otthon vannak a gyerekeikkel. Nem kis feladat pozitívnak és reménytelinek maradni, hogy biztonságot nyújthassunk gyerekeinknek. Ez az a dolog, amit lehetetlenség megtenni. A gyerek nem egy tökéletes, hanem inkább egy őszinte szülőt szeretne.

Tégy meg mindent, amit tudsz, de ne takard el az igazságot! Valójában minél jobban elfogadod a gyengeségeidet, annál erősebbé válsz. A gyerekeid így is szeretni fognak téged, és segítenek a nehéz helyzetben. Egy csapat vagytok, közösen építkeztek, és valójában ők is formálnak téged. Együtt nőttök fel!”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek