BlogA festőművész munkái között egy ismerős portréját fedezte fel - Az egész...

A festőművész munkái között egy ismerős portréját fedezte fel – Az egész élete megváltozott!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Emily és férje New Yorkban töltötték a hétvégét. Egy romantikus vacsora után az Upper West Side-on sétáltak, amikor Emily meglátott egy utcai portréfestőt, és arra gondolt, szeretne egy képet készíttetni magáról.

“Jó napot, szeretnék egy portrét magamról” – mondta Emily.

“Jó napot, hát visszajött?” – kérdezte mosolyogva a portréfestő, mintha régi ismerősök lennének, pedig soha nem találkoztak.

Emily teljesen ledöbbent, kezdetben nem tudta, miről beszél a festő, azonban, mint később kiderült, azelőtt egy órával egy ugyanolyan nő képét készítette el a férfi. A fiatal nő soha nem tudott róla, hogy van egy ikertestvére, de, amint meglátta a portrét, nagyon kíváncsi lett.

“Nem sokkal ezelőtt arra indult, egy kék kabát volt rajta, és piros ernyő volt a kezében” – mutatott jobbra a festő.

Mivel Emily nem találta meg a kék kabátos nőt, visszatért a festőhöz, hogy hátha tud még valamilyen információval szolgálni. A férfi azt is elmondta, hogy miközben a nőt rajzolta, közben a férjével beszéltek telefonon, és egy bizonyos szálloda nevét említette.

Emily és a férje gyorsan az adott szállodához sietett, ahol az előtérben találkozott a “tükörképével”. Mindketten azt hitték el fognak ájulni, amikor meglátták, hogy még egy igen jellegzetes anyajegyük is pontosan ugyanazon a helyen található.

“Carla vagyok. Soha nem gondoltam arra, hogy lenne egy ikertestvérem, mivel árvaházban nőttem fel, semmit nem tudtam a családomról” – mesélte a nő.

Miután elvégezték a DNS-tesztet, 100%-os egyezés mutatkozott. Carla és férje Pete úgy döntött, hogy Emily-vel és férjével Michael-lel elutazik Kaliforniába, hogy találkozhasson az édesanyjukkal.

A találkozás mindenikük számára felejthetetlen volt, az édesanyjuk elmesélte, hogy, amikor megszülettek az ikerlányai az apjukkal már nem mentek jól a dolgok, ezért “elosztották” őket. Mint később kiderült, a férfi erős alkoholproblémákkal küzdött, ezért nem tudta gondját viselni a lányának.

“Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ti ketten egymásra találtatok végül. Végtelenül szeretlek mindkettőtöket. Ez életem legszebb napja, hiszen találkozhattam mindkét lányommal” – mondta a meghatódott anya, aki születése után már egyáltalán nem látta az egyik lányát.

Tanulság: ha valakivel az életedben találkoznod kell, akkor találkozni is fogsz, mindegy, hogy hol és mikor. Nem a gyerekkorod kell meghatározza, hogy milyen legyen az életed hátralevő része!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek