KuriózumA férfi elvégzett egy DNS-tesztet, miután felesége elszólta magát – az egész...

A férfi elvégzett egy DNS-tesztet, miután felesége elszólta magát – az egész élete kártyavárként omlott össze

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy férfi bevallotta, hogy el akar válni a feleségétől, és minden kapcsolatot meg akar szakítani vele, miután megtudta, hogy nem ő a lányuk biológiai apja. Sokan azonban nem értenek egyet a döntésével, és azzal érvelnek, hogy a lányának olyan apára van szüksége, aki feltétel nélkül szereti.

A férfi a Reddit-en beszámolt arról, hogy egy veszekedés alkalmával a felesége azt vágta a fejéhez, hogy nem is ő a lányuk apja, és ezután nem tudott szabadulni a kétségektől, ezért elvégzett egy DNS-tesztet, amiből kiderült, hogy a felesége igazat mondott.

A férfi ekkor úgy döntött, hogy elválik, és kilép a lánya életéből is.

„Én 37 éves vagyok, a feleségem pedig 39. 10 éve vagyunk házasok, és van egy lányunk, aki 9 éves, hamarosan betölti a 10-et. A feleségemmel összevesztünk, és mondott valamit arról, hogy a lányunk nem az enyém. Nekem nem változott az arckifejezésem, de ő, amikor rájött, mit mondott ki, otthagyott, és elment lefeküdni” – írta a férfi.

„Soha nem gondoltam arra, hogy a lányom nem az enyém, de tudnom kellett, hogy igaz, vagy sem. Röviden: elvégeztem egy apasági tesztet, és kiderült, hogy nem én vagyok az apja. Megmutattam az eredményt a feleségemnek, aki könyörgött, hogy ne váljak el, de én kijelentettem, hogy el fogok” – írta a férfi.

„Elmondtam a családomnak és a barátaimnak, hogy mi történt, és azt mondták, ki kellene zárnom őket az életemből, beleértve a lányomat is. Nem akarok felnevelni egy gyereket, aki nem az enyém, és fizetni sem akarok érte. A feleségem folyton hívogat, hogy ne tegyem őt és a gyerekünket hajléktalanná, de engem nem érdekel, hogy hajléktalan-e vagy sem, nem kellett volna megcsalnia” – folytatta, hozzátéve, hogy a lánya biológia apja néhány évvel korábban meghalt.

A férfi a fórum felhasználóinak véleményét kérte a kérdésben, de a legtöbben nem értettek vele egyet, és nem értették, hogy lenne képes elhagyni a lányát, aki nem tehet semmiről.

„Ez az, ami elszomorít. Nem zaklatott vagy összetört a szíve. Hanem dühös. Szomorúnak kéne lennie, hogy a lánya nem az övé, mert szereti őt. Szegény gyerek” – írta egy hozzászóló, de többen is egyetértettek abban, hogy míg a feleségére joggal dühös, nem a lányán kellene bosszút állnia.

„Milyen szomorú, egy újabb gyerek az apja szeretete és az általa nyújtott biztonság nélkül” – tette hozzá egy másik felhasználó.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek