Otthon9 virág, ami bevonzza a pozitív energiákat az életedbe!

9 virág, ami bevonzza a pozitív energiákat az életedbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Biztosan a te lakásodban is vannak szobanövények, az irodákban is gyakran találkozni cserepes virágokkal, mivel barátságosabbá teszik a környezetet, egy picit közelebb hozzák a nyugtató természetet.

9 virág, ami bevonzza a pozitív energiákat az életedbe!
Fotó: Pixabay.com

Most 9 cserepes virág következik, amelyek bevonzzák a pozitív energiákat a helyiségekbe, ezért érdemes időt és energiát fordítani az ápolásukra.

1. Kaktusz

Lehet első ránézésre nem tűnik túl elragadónak a kaktusz, de jó ha tudod, hogy ez a szúrós növény elűzi az irigységet, a képmutatást, a kétszínűséget, a rosszindulatot, ezért megéri párat beszerezni belőle.

2. Menta

A menta egy ismert gyógynövény, megóv az irigységtől, és az ártó energiáktól. Békét, harmóniát és bőséget teremt az életedben.

3. Bambusz

Igencsak népszerű szobanövény, amely leginkább szerencsét hoz. Emellett minden pozitív energiát magába szív, amelyből te is részesülsz. Hozzájárul a lakás, vállalat fejlődéséhez, gyarapodásához, anyagi bőségéhez. Emellett békét, nyugalmat és harmóniát is teremt.

Ezt már olvastad? Ha szeretnél otthon mindig virágzó növényeket próbáld ki ezeket a trükköket!

4. Jázmin

Úgy tartják, hogy ez a virág boldogságot, bőséget hoz annak az életébe, aki szeretettel gondozza. A párkapcsolat megmentőjének is nevezik ezt a virágot, így leginkább a hálószobában érdemes tartani, mivel felerősíti a szerelmet.

5. Rozmaring

Nagyon régóta használják a rozmaring gyógyhatását, amely boldogságot, örömet és hűséget vonz be mindenki életébe.

6. Borsikafű

Ősidők óta használják a negatív energiák elűzésére. A borsikafű remekül megtisztítja a lakást az ártó erőktől, elűzi a rémálmokat, és az egész családot megvédi a rossz, gonosz szándékoktól.

7. Krizantém

Bőséget hozó, elegáns cserepes virág, amely leginkább béketeremtő hatásáról ismert, így azokban a lakásokban érdemes tartani, ahol gyakoriak a veszekedések, kiabálások, feszültségek.

Ezt már olvastad? 3 egyszerű trükk a szobanövények egészségéért. Használd rendszeresen és a virágok meghálálják a törődést!

8. Eukaliptusz

Ez a csodaszép növény is bőséget, pozitív energiát vonz be, még a munkahelyre is. És távol tartja a rossz szándékú, irigy embereket. És az sem elhanyagolható, hogy ha a hálószobádban tartod, jobban tudsz aludni.

9. Aloe vera

Remek gyógynövény, amely távol tartja a negatív energiákat, a szerencsétlenségeket, az irigységet, és bőséget, jólétet, szerencsét teremt. Ha megtelt negatív energiával, akkor fonnyadásnak indul.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek