Lélektár9 fontos jel, ami arra utal, hogy a vonzás törvénye jól működik...

9 fontos jel, ami arra utal, hogy a vonzás törvénye jól működik az életedben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néha fontos tudni, hogy az Univerzum a mi oldalunkon áll, sőt, aktívan dolgozik értünk. A következő 9 jel arra utal, hogy a vonzás törvénye jól működik az életedben, és rendkívül közel állsz ahhoz, hogy megkapd azt, amire vágysz.

1. Mindenhol ismétlődő számokat látsz

Észrevetted már, hogy minden alkalommal, amikor az órára néztél, ugyanazok a számok jelentek meg rajta? Mintha csak valaki csendesen azt súgta volna neked, hogy éppen abban a pillanatban ellenőrizd az időt. Nos, pontosan ez történt.

Az úgynevezett angyali számok tudatják veled, hogy összhangban vagy a kívánságaiddal, és hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell. Ezek a számok, különösen a 111, a kommunikáció erőteljes formájaként szolgálnak közted és az Univerzum között.

Itt az ideje, hogy hálát gyakorolj és köszönetet mondj az Univerzumnak azért, ami eddig megadatott neked, és azért, ami még ezután érkezik az életedbe.

Fontos tudni azt is, hogy ezeket a számokat bárhol felfedezheted, nemcsak az órán – felbukkanhatnak akár rendszámtáblákon, könyvekben (oldalszámok), stb. A 444 és 777 angyalszámokra is érdemes odafigyelni. Ezek azt jelentik, hogy az angyalok körülvesznek téged, és legnagyobb kívánságaid hamarosan teljesülnek.

2. Szellemi vezetőid megjelennek előtted

Ez egy nagyon személyes tapasztalat, ami mindenkinél más és más, de ha szellemi vezetőid elkezdenek megjelenni előtted, az jó jel, ami arra utal, hogy a vágyaid hamarosan megvalósulnak.

Ahogy a rezgésed egyre magasabbra emelkedik, különleges vezetőid ott lesznek, hogy megmutassák neked, jó úton jársz, ami a vonzás törvényének hatásait illeti. Gyakran az álmaidban mutatják meg neked, mik a következő lépések, amelyeket meg kell tenned, hogy megvalósítsd a célkitűzéseidet.

Ezek az álmok lehetnek élénkek, elvontak és rendkívül tünékenyek, ezért a legjobb, ha álomnaplót tartasz az ágyad mellett, hogy amikor felébredsz, azonnal lejegyezhesd az álmodat, és megfejthesd az üzenetét.

3. Az intuíciód elemében van

Ahogy az Univerzummal való kapcsolatod egyre erősödik, úgy növekszik az intuíciód is.

Lehet, hogy képes leszel megjósolni vagy megérezni, hogy mikor fogod megkapni azt a mindent eldöntő e-mailt, telefonhívást vagy üzenetet. Lehet, hogy megérzed, ha nem szabad elfogadnod egy jónak ígérkező állásajánlatot, vagy egyszerűen csak tudod, hogy nem jó ötlet egy másik városba költözni.

Az is lehet, hogy azonnal rossz előérzeted támad egy emberrel kapcsolatban, akivel most találkozol először, úgy érzed, valami nincs rendben vele, és inkább tartod a távolságot. Az is lehet, hogy egy régóta fennálló problémára váratlanul, szinte a semmiből találsz megoldást.

Az intuíciód egy ajándék, amit a földi életünkben csak ritkán érthetünk meg igazán. Nem mindenki tapasztal zsigeri megérzéseket, fokozott érzékenységet, és ilyen csodálatos közelséget az Univerzummal.

Bízz abban, hogy az intuíciód a lehető legjobb eredményre vezet.

4. Szinkronicitás – véletlen és kissé talán hátborzongató egybeesések

Ahogy egyre több és több jó dolog érkezik az utadba, észre fogsz venni bizonyos mintákat, például bizonyos számokat (pl. 22, 33, 44 stb.), vagy olyan dolgokat, amikre mindig is vágytál.

Ha azon tűnődtél, hogyan fogsz kifizetni valamit, akkor lehet, hogy éppen egy olyan e-mailt találsz a postaládádban, amely kedvezményt kínál az adott termékre.

Vagy ha egy hideg téli estén egy kellemes meleg italra vágytál, valaki felajánlja, hogy meghív egy forró csokira. Ezek a dolgok sokszor „apró győzelmek” formájában jelentkeznek.

Furcsa módon azonban az is előfordulhat, hogy akadályokat fedezel fel az utadban. Annak ellenére, hogy ez ellentmondásosan hangzik, az Univerzum valójában így tesztel téged, ellenőrizve, hogy lelkileg készen állsz mindannak a befogadására, amit kapni fogsz. Igaz a régi mondás, miszerint vihar után mindig kisüt a nap.

5. Szó szerint érzed az energia bizsergését

Ismered azt az érzést, amit akkor tapasztalsz, amikor éppen jó hírt kaptál? Ilyenkor valóságos adrenalin löketet kapunk, és pillangók repkednek a hasunkban. Amikor valami ilyesmit érzel annak ellenére is, hogy még nem kaptad meg azt, amit manifesztálni szeretnél, az biztos jele annak, hogy az adott dolog lényegében már a tiéd. Ha általában véve boldogabb vagy a megszokottnál, de nem vagy biztos benne, miért, az még biztosabb jelzés arra vonatkozóan, hogy az Univerzum valami egészen hihetetlen ajándékkal készül meglepni téged.

6. Úgy érzed, szinte képes vagy megragadni a vágyaidat

A zsigereidben érzed, hogy az a dolog, amire vágysz, úton van feléd? Lehet, hogy ilyenkor kissé feszültnek érzed magadat, vagy egyenesen ideges vagy. Ez az a fajta energia, ami nem engedi, hogy nyugodtan ülj egyhelyben.

Ahogy egyre magabiztosabbá válsz a manifesztációs képességeidben, az aggodalom érzései elhalványulnak, mivel rájössz, hogy amire vágysz, mindenképpen eljut hozzád, ha követed saját belső útmutatásodat, és elengeded az eredményhez való ragaszkodásodat.

Tudni fogod, hogy mikor bocsátottad ki a megfelelő mennyiségű energiát ahhoz, hogy valamit az életedbe vonzz, mert könnyűnek, természetesnek fogod érezni azt. Nem lesz benne feszültség vagy erőlködés. Még az is lehet, hogy fényes fehér fényt látsz, ha a meditációt manifesztációs technikaként használod. Tudod, hogy amit szeretnél, garantáltan el fog érkezni. Most már csak MIKOR nem pedig HA kérdése.

Ha azonban úgy érzed, semmi nem változik, és túl sok energiát fektetsz be, akkor lehet, hogy túlságosan is keményen próbálkozol. Ne feledd, ahhoz, hogy az Univerzum teljesítse a vágyaidat, előbb el kell engedned azokat. Ha túlságosan erősen ragaszkodsz hozzájuk, az taszítja a sikert. A manifesztációnak nem kell erőltetettnek és kimerítőnek lennie.

7. A jó dolguk természetes módon kerülnek az utadba

Ez annak a jele, hogy az energiád összehangolódott azzal, amit szeretnél, és magasabb frekvencián rezeg, mint korábban.

Ez a fordulat megkönnyebbülésnek tűnhet, ha rossz hónapokon, esetleg éveken vagy túl. Ha kezdenek jó dolgok történni veled, legyenek azok bármilyen apróságok is, jó úton jársz.

Ne csüggedj, ha kezdetben csak apróságokról van szó, ezek készítik elő az utat a nagyobb változások előtt. Tekintsd ezt úgy, mintha az Univerzum tesztelni akarná, mennyire állsz készen. Végül is, ha egyszerre mindent megkapnál, valószínűleg nem tudnád kezelni a helyzetet. Győződj meg róla, hogy hálás vagy mindenért, amit az Univerzum ajándékoz neked.

8. Nyitottnak érzed magad a változásra, de kevésbé irányítod a dolgokat

Ahhoz, hogy megkapj valamit, amiben eddig még soha nem volt részed, olyasmit kell tenned, amit még soha nem tettél. A spirituális fejlődés biztos jele, ha megtanulsz sodródni az árral, és elfogadod, ami az utadba kerül.

Ha falakat emelsz és elzárkózol az új tapasztalatok elől, az azt üzeni az Univerzumnak, hogy nem állsz készen, ezért valószínűleg továbbra is ugyanazt a leckét küldi az utadba, csak éppen más formákban.

Ha például szeretnéd bevonzani a megfelelő partnert, de nem szereted kellőképpen önmagadat, az Univerzum olyan embereket küldhet az életedbe, akik nem illenek hozzád, de segítenek neked megtanulni a leckét azzal kapcsolatban, hogy mindenekelőtt önmagadat kell szeretned. Fogadd el a leckét, és lépj tovább a nagyobb és jobb dolgok felé.

Az, hogy nyitottabbnak érzed magad a változásokra, de kevésbé próbálsz irányítani, annak a jele, hogy bízol az Univerzumban, és ez jó dolog. Ha maximalista vagy, ez először ijesztőnek tűnhet a számodra, mivel el kell engedned azt az igényt, hogy mindent gondosan megtervezz, de hidd el, ez egy lépés a jó irányba.

9. Több pozitív energiát tapasztalsz az életedben

Boldognak, könnyednek és izgatottnak érzed magad, még akkor is, ha nincs semmi különösebb terved, és minden nap ugyanazt a munkát végzed is. Ahogy észreveszed a különbséget, talán fel is teszed magadnak a kérdést: Vajon mitől érzem magamat boldogabbnak? Most könnyebben elengeded a régi szokásokat és negatív gondolatokat, és azok a dolgok, amelyek korábban zavartak, már nem tűnnek fontosnak.

Ha valamilyen akadály kerül az utadba, már nem bosszankodsz miatta, mert tudod, hogy azért van itt, hogy megtanítson valamire, és egy jobb, még teljesebb útra vezessen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek