Kuriózum9 figyelmeztető jel, ami arra utal, hogy a párod már nem boldog...

9 figyelmeztető jel, ami arra utal, hogy a párod már nem boldog a kapcsolatotokban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy felmérés szerint az amerikaiak 19%-a boldogtalan a kapcsolatában, de ennek ellenére nem vet véget annak. Természetesen lehetetlen olvasni egy másik ember gondolataiban, hogy biztosan megtudjuk, ha valami nincs rendben, de vannak bizonyos viselkedési minták, amelyek arra utalhatnak, hogy a párod már nem boldog.

Ezekből a nem annyira nyilvánvaló jelekből te is megtudhatod, ha a párod szerint rossz irányba halad a kapcsolatotok.

1. Már nem von be téged annyira az életébe, mint korábban

Az teljesen természetes, ha a kapcsolaton kívül is van életetek, és néha szívesen töltötök egy kis időt egyedül. Ha azonban úgy érzed, hogy a párod egyre jobban eltávolodik tőled, és folyton nagyobb térre van szüksége, ez annak a jele lehet, hogy nem teljesen elégedett azzal, ahogy a kapcsolatotok alakul. Ha például új hobbit keres, egyedül akar nyaralni, vagy nélküled akar találkozni a közös barátaitokkal, az intő jel lehet. Ha úgy érzed, hogy a párod megpróbál minél inkább kizárni az életéből, valószínűleg itt az ideje, hogy elbeszélgessetek.

2. Úgy tűnik, hogy a párod érzései folyamatosan változnak

Az egyik pillanatban a partnered úgy viselkedik, mintha te lennél élete szerelme, a másikban pedig már rideg és távolságtartó. Ha ismerős ez a helyzet, valószínű, hogy nincs minden rendben a kapcsolatotokban. Előfordulhat, hogy a párod bizonyos fokú kényelmetlenséget érez, vagy boldogtalan, de nem tudja rendezni magában az érzéseit, ezért ezt a zavart és ingerültséget rajtad vezeti le. Ne feledd, hogy a hirtelen hangulatingadozások pszichológiai problémák, például depresszió vagy szorongásos zavarok jelei is lehetnek, ezért mindenekelőtt beszélj a pároddal, hogy megállapítsd a viselkedése valódi okát.

3. Nem mutat irántad fizikai vonzalmat

Vannak, akiknek fontosabb a fizikai kontaktus, mint másoknak, de ha korábban alig tudtátok távol tartani a kezeteket egymástól, most pedig azt veszed észre, hogy elhúzódik az érintésed elől, kerüli az öleléseket és a csókokat, az riasztó jel lehet. Lehet, hogy így akar távolságot tartani tőled, így mutatja ki, hogy nem boldog a kapcsolatban, és úgy érzi, érzelmileg eltávolodtatok.

4. Folyton veszekedtek, minden különösebb ok nélkül

Ha a párod folyamatosan vitákat generál olyan apróságok miatt, amiket korábban talán észre sem vett volna, az arra utalhat, hogy frusztrálja valami a kapcsolatotokban. Előfordulhat, hogy nem tudja, hogy fejezze ki az érzéseit, ezért a veszekedés az egyetlen módja, hogy kimutassa az ingerültségét. Ugyanakkor vannak emberek, akik nem szívesen vállalják magukra a szakítás terhét, ezért tudat alatt ki akarják kényszeríteni a partnerükből, hogy ő vessen véget a kapcsolatnak.

5. Úgy érzed, hogy a kapcsolatotok nem tart sehová

Egy erős kapcsolatban a felek szívesen próbálnak ki közös hobbikat, közösen utaznak, és együtt tervezik a jövőt. Teljesen természetes, hogy időnként a saját életedre koncentrálsz, de ha úgy érzed, hogy túl régóta álltok egy helyben, és nem léptek előbbre, az annak a jele lehet, hogy a párod nem akar már több energiát fektetni ebbe a kapcsolatba. Egy kapcsolatnak fejlődnie kell, hogy a felek közötti bizalom és intimitás is épülhessen.

6. Mindennel egyetért, amit mondasz

A kompromisszum az egészséges és boldog kapcsolat kulcsa, de ha úgy érzed, a párod mindennel egyetért, amit mondasz, és egyszerűen csak rád hagyja a dolgokat, az figyelmeztető jel lehet. Például, ha korábban kiállt a véleménye mellett, és most csak úszik az árral, valószínűleg már nem érdekli eléggé a kapcsolatotok. A kezdeményezőkészség hiányát is tapasztalhatod, ami azt jelentheti, hogy nem tesz romantikus gesztusokat, nincsenek randi esték, és nem beszélgettek annyit a jövőről.

7. Folyton más embereket akar bevonni a kapcsolatotokba

Ha van egy baráti társaságotok, és együtt szórakoztok a barátaitokkal, az nagyszerű módja annak, hogy érzelmileg kissé felrázzátok a kapcsolatotokat. De ha szinte alig töltötök időt kettesben, az arra utalhat, hogy a párodnak elege van a kapcsolatotokból. Az együtt töltött minőségi idő az egyetlen módja, hogy erős érzelmi köteléket építsetek ki, és mély beszélgetéseket folytassatok, és ha ez hiányzik, akkor itt az ideje, hogy mindketten rendezzétek az érzéseiteket.

8. Nem figyel oda rád

Bár a kapcsolatotok elején a párod bármit megtett volna, hogy jobban megismerhessen, és minden idejét és figyelmét neked szentelte, ezek az erős érzések idővel elmúlhatnak. De ez még nem azt jelenti, hogy úgy kellene viselkednie, mintha a világon sem lennél. Ha úgy tapasztalod, hogy egyáltalán nem figyel rád, amikor beszélgettek, vagy fontos dátumokról, közös tervekről feledkezik meg, akkor valószínűleg nem sokat gondolkodik a kapcsolatotokon.

9. Figyelmen kívül hagyja a problémáitokat

Ha folyton azt mondogatja, hogy minden rendben van, és csak túlaggódód a dolgokat, de mégis úgy érzed, hogy neheztel rád, az annak a jele lehet, hogy valami nincs rendben a kapcsolatotokban. Előfordulhat, hogy a párod nem áll készen rá, hogy beszéljen az érzéseiről, ezért könnyebb neki, ha úgy tesz, mintha minden rendben lenne, és nem tesz semmit az ügyben. Ha már többször is felvetettél egy fennálló problémát, és ő még mindig nem kész róla beszélni, adj neki egy kis teret, és addig inkább összpontosíts a saját életedre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek