Kuriózum8 viselkedésforma, amit a férfi akkor tesz, ha igazán szerelmes!

8 viselkedésforma, amit a férfi akkor tesz, ha igazán szerelmes!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nők és a férfiak teljesen más módokon képesek kimutatni a szeretetüket. Vannak olyan férfiak, akik könnyebben beszélnek érzéseikről, míg másokból harapófogóval sem lehet kiszedni pár szót a szerelmi ügyeiről.

8 viselkedésforma, amit a férfi akkor tesz, ha igazán szerelmes!
Fotó: Carly Rae Hobbins/Pexels.com

Mivel a két nem teljesen másként gondolkodik, ezért nem mindig az halljuk, vagy kapjuk a párunktól, amit szeretnénk, de nem kell megijedni, attól hogy a férfi nem közli olyan nyíltan, hogy milyen érzések is kavarognak benne, attól azok még igazak és valósak!

Néha egészen apró dolgokban nyilvánulhat meg a férfi szeretete, olyan dolgokban, amiket elsőre nem is veszünk észre, hogy ezt szeretete jeléül teszi:

1. Figyelemmel hallgat végig

Köztudott, hogy általában a nők sokkal jobban képesek egy beszélgetésre odafigyelni, mint az erősebbik nem tagjai. De ha egy pasi aktívan hallgatóként bekapcsolódva a mondandódba (tehát közben vissza-vissza is kérdez) hallgatja a történeteidet végig, akkor tudd, hogy ez az irántad érzett szeretetéből fakad.

2. Nem fél az áldozathozástól

A saját áldozatainkat sokkal könnyebb meghozni, ha egy olyasvalakiért tesszük, akit szeretünk. Sok férfi érzi magát bűnösnek, ha kedvesük tőlük függetlenül szomorú. Úgy érzik, hogy nem tehetnek ellene semmit, és ez bűntudatot ébreszt bennük. Ezért ha egy férfi igazán szeret, akkor csak a te érdekeidet tartva szem előtt képes meghozni a számára legmegterhelőbb áldozatot is.

3. Felfedi gyengeségeit

A férfi mivolt rendkívül megköveteli az edzettséget és a keménységet – ezt a legtöbb férfi észben is tartja, de amikor egy olyan kapcsolatba kerülnek, ahol a párjuknak százszázalékosan meg tudnak nyílni, akkor a gyengepontjaikat is sorra fedik fel. Ezt nőként nem szabad elbagatelizálni, mert igencsak komoly dologról van szó.

8 viselkedésforma, amit a férfi akkor tesz, ha igazán szerelmes!
Fotó: Alvin Mahmudov/Pexels.com

4. Még a legrosszabb napjaidon is szeret

Emlékszel még mennyi időt és energiát fektettél az első randik alkalmával abba, hogy tökéletesen nézzél ki? A legtöbben természetesen, hogy a legjobb formánkat akarjuk hozni, ha egy új férfival ismerkedünk meg, de amint kialakul a szerelem, mindkét fél elkényelmesedik, és ez rendjén is van. Minél több időt töltötök egymással, annál több oldalát ismeritek meg a párotoknak, így a reggeli ébredés után azt az embert fogod szeretni, aki még kicsit kócos és fáradt.

5. Büszke rád, és ezt fel is vállalja

Egy igazi férfi büszkén beszél szerelméről, legyenek akár anyai, akár munkahelyi, vagy bármilyen más sikereid, ő a legnagyobb mosollyal és csodálattal meséli el a többieknek eredményeidet.

6. Küzd érted

Ha nehézségekbe ütköznétek, azon lesz, hogy megoldást találjatok. Nem adja fel, hiszen tudja, hogy te vagy az egyik legjobb dolog az életében.

7. Életben tartja a kapcsolatotokat

Gyakran a férfiak gyakorlatilag provokálnak bennünket, azért, hogy a parázs megmaradjon. Apró kis veszekedések, nézeteltérések sokszor jól jönnek abban, hogy a kapcsolat ne laposodjon el.

8. Tisztelettel fordul családod és barátaid felé

A szerelemmel nem csak a párunkat kapjuk, hanem az ő életével járó embereket is. A szerető férfi tudja, hogy számodra a családod és a barátaid is fontos szereppel bírnak, így igyekszik a lehető legjobban kijönni velük, azért, hogy boldognak láthasson.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek