Lélektár8 éve nem volt ilyen! Az Uránusz a Bika jegyébe lép, és...

8 éve nem volt ilyen! Az Uránusz a Bika jegyébe lép, és ez mindenki életében változást okoz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Uránusz két hónap múlva elhagyja a Kos csillagjegyét, és 8 év után először belép a Bika jegyében, ahol egészen 2026-ig fog tartózkodni.

Az Uránusz az egyedüli bolygó, amelyet nem tudnak teljesen kiismerni az asztrológusok. Az égitest kiszámíthatatlan, lázadó, szélsőséges, aktív, amely olyan energiák felerősítését vonhatja maga után, amely sok galibát okoz az emberek életébe.

Lássuk, mire számíthatnak a csillagjegyek március végétől, mikor az Uránusz a Bika jegyébe lép!

Tűz elemű csillagjegyek

A Kosok, a Nyilasok és az Oroszlánok idén tavasztól kezdődően mozgalmas időszakra számíthatnak. Sok változáson fognak keresztül menni. A Nyilasoknak továbbra is hűvös lesz a kapcsolatuk a családjukkal, és minden erejükkel a karrierjükre koncentrálnak.

Víz elemű csillagjegyek

A Rák csillagjegyűek életében felbukkan a múlt, ami érzelmi viharokat idéz elő.

A Skorpiók felhőtlen boldogságnak örülhetnek, de nem árt ha vigyáznak azzal, hogy miként kezelik a sikert.

A Halak csillagjegyűek egészségügyi problémákkal kell szembenézzenek, de nem kell súlyos dolgokra gondolni. A stressztől viszont jól teszik, ha megszabadulnak.

Levegő elemű csillagjegyek

Az Ikrek, a Vízöntők és a Mérlegek is pozitív időszak elé néznek idén tavasztól. Talán az Ikrek jegyűek számíthatnak néhány kellemetlen eseményre, de végül mindenki jobban fogja érezni magát a bőrében.

Föld elemű csillagjegyek

Mivel a Bika jegyében fog tartózkodni az Uránusz, ezért a jegy szülöttei minden korlátot ledöntenek maguk körül, és új életet kezdenek.

A Szűz és Bak jegyűek is megízlelhetik a siker ízét, viszont a Bakok egy olyan üzenetet kapnak a csillagoktól, ami arra figyelmezteti őket, hogy ne bízzanak meg mindenkiben, aki látszólag jó szándékkal közelít feléjük.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek