Mindenkinek van lelki társa, de mostanában mintha kicsit félreértelmeznénk azt a fogalmat, hogy „lelki társ”. Sok téveszme kering ezzel kapcsolatban: a lelki társ nem ikerláng, nem ikerlélek, hanem egy olyan személy, aki óriási hatással van a földi fejlődésünkre.

Olykor barát, de olykor akár egy kedves képében is megjelenhet az életünkben, ám jelenlétük mindig valamilyen fontos dologra akar megtanítani bennünket. Ők azok, akik végigvezetnek az előttünk álló úton és segítenek, támogatnak.

Hogy egy kicsit jobban megértsük milyen fontos dologról is van szó, nézzünk néhány random tényt a lelki társakkal kapcsolatban, amelyekről eddig még biztos nem hallottál.

1. Mindenkinek van lelki társa

Függetlenül attól, hogy már rátaláltál, avagy sem létezik egy olyan ember, akinek az a küldetése, hogy rajtad segítsen. Nem csak a fentebb említett formában bukkanhatunk rájuk, hiszen lehetnek akár családtagok, tanárok, tanító, barátok stb. is.

2. A lelki társad fejlődésre kényszerít

Közted és a lelki társad között olyan kapcsolat van, amelynek energiái a folyamatos fejlődésre sarkallnak. Ha valaki gátol az előrehaladásban, az nem lelki társ, ezért ne ragaszkodj túlzottan ezekhez az emberekhez.

3. Úgy érzed, mintha olvasnál az adott személy gondolataiban

Amikor végre egymásra találtok, olyan, mintha egy már 1000 éve ismernétek egymást. A legkisebb rezdülésekből is tudjátok, hogy a másik mire gondol, és félszavakból is megértitek egymást.

4. A lelki társ nem feltétlenül egy romantikus kapcsolaton belül jelentkezhet

Sokan szokták mondani, hogy a szerelmük személyében mintha rátaláltak volna a lelki társukra, de ennek nem minden esetben kell így lennie. Lehet az egy barát, egy kedves ismerős, a lényeg, hogy fejlődésre késztessen.

5. A lelki társad feléleszti benned az intuíciót

Ha rátalálsz, olyan érzés kerít hatalmába, amely kiélezi az érzékeidet. Sokkal nyitottabbá válsz a körülötted lévő rezgésekre és fogékonyabb leszel az intuitív energiákra.

6. A lelki társsal való kapcsolat tele lehet kihívásokkal

Egyetlen emberi kapcsolat sem zökkenőmentes, főleg az olyan típusú nem, ahol tanulási folyamatokról van szó. A lelki társak esetében pont erről van szó: azért vannak az életünkben, hogy jobbakká váljunk.

7. A lelki társi kapcsolat nem feltétlen szól egy egész életre

Megtörténhet, hogy periodikusan vissza-visszatérnek a mindennapjainkba, de az is lehet, hogy egyetlen nagyon fontos életleckét tanítanak meg és rögtön tovább is állnak. Sajnos ezt előre megtudni nem lehet.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.