Kuriózum7 szakítás utáni jel, ami a lelki gyógyulást vetíti előre!

7 szakítás utáni jel, ami a lelki gyógyulást vetíti előre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az életben gyakran előfordulnak kudarcok, nehéz helyzetek, megoldásra váró problémák, amelyek bizony megviselnek, lefárasztanak. Ezek közül is a legnehezebb időszak az, amikor valahogy túl kell élned egy szerelmi csalódást. Azonban ott vannak a pozitív pillanatok is, amelyekért érdemes élni, és küzdeni, mert ezáltal sikerül megvalósítanod azt az életszínvonalat, amelyben boldog lehet és jól érezheted magad.

7 szakítás utáni jel, ami a lelki gyógyulást vetíti előre!

Most következzen 7 jel, ami arra utal, hogy az út, amin haladsz, az a jó irányba vezet, és túl tetted magad a szerelmi bánaton!

1. Ha sikerül úgy egy férfi szemébe nézned, hogy nem jut eszedbe a volt párod

Egy szakítás után ez a legnehezebb. Mindenki tudja, hogy szingli vagy, ezért a férfiak úgy néznek rád, mint valami szabad prédára. Ez persze zavaró tud lenni, de mihelyt képes vagy szóba állni egy férfival, anélkül, hogy eszedbe jutna az exed, akkor jó úton haladsz a “gyógyulás” fele.

2. Ha nem azért vásárolsz mindenfélét, mert így akarsz felejteni, hanem mert valóban megtetszik egy ruha, vagy cipő

A nők többségét valóban kikapcsolja a shoppingolás, és egy ideig tényleg jó közérzetet okoz egy új ruha beszerzése. De ha csak azért jársz el vásárolni, mert máskülönben nem tudnád kiverni a fejedből a volt párodat, akkor még időre van szükséged, hogy feldolgozd az eseményeket. Ha viszont valóban van kedved a vásárláshoz, a megvásárolt ruhák feldobják a napodat, és nem jut eszedbe a párod, akkor az biztató jel.

3. Ha úgy érzed, hogy már megismerkednél valakivel

Ha azon kapod magad, hogy flörtölsz egy férfival, vagy jól érzed magad a társaságában, akkor az egy jó jel, mert azt jelenti, hogy készen állsz a továbblépésre. Dolgoznod kell viszont azon, hogy teljesen elfeledd a volt szerelmedet, de ha már nem sírsz minden este, és képes vagy mosolyogni, akkor jó úton haladsz.

4. Ha felhív a párod, de nem kezd el hevesen dobogni a szíved

Ez azt jelenti, hogy már nincsenek érzelmeid a volt pároddal szemben. Ha nyugodtan, higgadtan tudsz beszélni valamiről, és miután vége a hívásnak, akkor sem kerülsz zaklatott állapotba, akkor annak örülnöd kell, mert már nagyvonalakban túltetted magad a szakításon.

5. Ha találkozol az egykor közös barátokkal, és megkérdik, hogy hogy van XY, és te azt kérded, hogy “kicsoda”

Természetesen tudod, hogy kiről beszélnek, de te így jelzed, hogy már túl vagy az egészen, és köszönöd szépen, egész jól érzed magad a bőrödben.

6. Ha találkozol vele, de nyugodt tudsz maradni

Összefutsz vele az utcán, és közben teljesen nyugodt és higgadt vagy, a mondandója, a viselkedése nem hoz ki a sodrodból, és úgy nézel rá, mint egy ismerőse. A legjobb úton haladsz.

7. Ha nem úgy kezded a napodat, hogy “ilyenkor szokta behozni a kávét” stb

Ez azt jelenti, hogy már nem hiányzik és, és ha nehezen is, de túl vagy rajta. Fedezd fel újból a világot, lásd meg szép dolgokat és tedd azt, ami igazán örömet okoz neked.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek