Horoszkóp7 ok, amiért büszke vagyok arra, hogy Oroszlán csillagjegyben születtem

7 ok, amiért büszke vagyok arra, hogy Oroszlán csillagjegyben születtem

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A bennem lévő Oroszlán előjön, amikor szükségem van rá, és segít megbirkózni minden élethelyzettel. Győzelemre születtem, de tudok veszíteni is, ha úgy hozza az élet!

Légy büszke erre a gyönyörű, erős, napenergiával teli csillagjegyre! Július 23. – augusztus 22. között az Oroszlán csillagjegyet ünnepeljük.

Íme, 7 ok, amiért nagyon szerethető az Oroszlán!

1. Csupa szív, jóindulatú, szenvedélyes, tele van életerővel. Egyetlen csillagjegy sem mutatja ki oly módon az élet iránti szeretetét, a létezés örömét. Fény és ragyogás, nagylelkű, tele van pozitív energiával, életörömmel tölti fel a környezetét.

2. Különleges vonzerővel rendelkezik, könnyen felhívja magára a figyelmet, elbűvölő, bárkinek könnyen rabul ejti a szívét. Gyakran kérnek tőle mások tanácsot, erős, önálló és határozott, inspiráló személyiség. Különleges belső erővel rendelkezik, ritkán lehet csak kihozni a sodrából.

3. Született győztes, amibe belekezd minden sikerül, még ha nehézségekkel szembesül is, soha nem adja fel. Egy állandó belső tűz fűti, mindig újabb és újabb csúcsokat akar meghódítani. Életének alapelve az állandó cselekvés, pragmatikus, kiegyensúlyozott, dinamikus, kitartó, egy ősi bölcsességgel megáldott személy.

4. Sokan tartják arrogánsnak és beképzeltnek, azonban az igazság az, hogy még ha kívülről úgy is tűnik, hogy nagyképű, mindig tisztában van a hibáival. Ha tévedett, arra törekszik, hogy kijavítsa, és tanuljon a hibáiból. Megalázó és nehéz helyzetekben is mindig megőrzi a méltóságát.

5. Szerelem és baráti kapcsolatokban az Oroszlán az egyik leghűségesebb csillagjegy. Szenvedélyes, őszinte, mindig lehet rá számítani, családcentrikus. Ha egyszer megtalálta az igazit, akkor egy életen át hűséges marad hozzá.

6. Számára nem létezik az a szó, hogy “érdekbarátság”, ő az, akire jóban-rosszban lehet számítani. A legnehezebb helyzeteket is könnyen kezeli, két lábbal áll a földön akkor is, ha nagy a baj. Őszinte és mindig használható tanácsokat ad. Igen erős az önkontrollja, soha nem veszíti el a fejét.

7. Tisztában van vele, hogyan kell nyerni, de, ha veszít, akkor is megőrzi a méltóságát. Az utolsó percig harcol, mindig kiáll az igazáért, szívét-lelkét beleteszi a legkisebbnek tűnő ügybe is. Néha olyan mint egy nagy gyerek, rá tud csodálkozni a világ szépségére, és ilyenkor előtérbe kerül a játékos énje.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek