Horoszkóp7 ok, ami miatt a Mérleg nő a legjobb választás minden férfi...

7 ok, ami miatt a Mérleg nő a legjobb választás minden férfi számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológusok többsége egyetért abban, hogy a Mérleg csillagjegyű nő az egyik leggyönyörűbb és legelegánsabb az összes közül. A Mérleg nő úgy tud ragyogni, hogy közben stílusosan egyszerű, diplomatikus, igyekszik mindenkivel jó kapcsolatot ápolni, ennek köszönhetően sok barátja van, és mindig mosolyog.

7 ok, ami miatt a Mérleg nő a legjobb választás minden férfi számára!
Fotó: Pexels.com

A Mérleg nőt a romantika, a szerelem bolygója, a Vénusz irányítja, így az, aki kapcsolatba kerül vele, nem fog unatkozni mellette. Képes magára vonni mások figyelmét, és feleségként is kiválóan megállja a helyét.

Most következzen 7 ok, ami miatt a Mérleg nő egy kitűnő választás!

1. Karizmatikus

A Mérleg nő annyira karizmatikus, hogy akarata ellenére is rendszerint a társaság középpontjába kerül. Minden élethelyzetben kellemes, kedves jelenség, aki igyekszik mindenkinek segíteni. A legtöbb esetben a Mérleg nő mindent elér, megvalósít, amit csak szeretne.

2. Fejlett esztétikai érzékkel rendelkezik

A Mérleg nő kifejezetten szereti és követi a divatot, a gardróbja nagyon trendi, éppen emiatt olykor túlzásokba esik, ha bevásárlókörútra megy. Egyszerűen jól akar kinézni és ebben semmi és senki nem állíthatja meg.

3. Imád szeretni és szeretve lenni

Mivel a szerelem, a romantika bolygója, a Vénusz irányítja a Mérleg nő életét, ezért az érzelmek megélésé és befogadása alapkövetelmény nála. Elhalmozzák szeretetükkel a párjukat, családjukat. Nem szeretnek egyedül lenni, akkor érzik legjobban magukat, ha a szerelmük ott van mellettük.

4. Imádnak társaságban lenni

Sok barátja van a Mérleg nőnek, és nagyon szereti az összejöveteleket, a társaságot. Sok mindenkit ismer, ezért a kapcsolatai révén szinte bármit el tud intézni. Legtöbbször ő a lelke minden társaságnak.

5. Nagyon ért a flörtöléshez

A Mérleg nő a flörtölés királynője, de ő ezt nem hajlandó tudomásul venni, inkább úgy tartja, hogy minden emberrel kedvesen, olykor viccelődve elcseveg. Neki egy jó beszélgetés a lételeme, még akkor is ha egyértelműen flörtöl.

6. Nem lehet visszautasítani

A Mérleg nő rendkívül makacs tud lenni, és éppen emiatt nagyon nehezen lehet őt visszautasítani, mert nem ismeri a nem fogalmát. A családját nagyon erősen védelmezi. Ha valakitől szívességet kér, akkor azt rendszerint meg is kapja.

7. Értékrendje, elvei szikla szilárdak

A Mérleg nő tisztességes elvek alapján nyilvánul meg, így anélkül nem ítélkezik, ha nincs teljesen meggyőződve arról, hogy a másik fél szándéka rosszindulatú és tisztességtelen. Éppen emiatt nagyon sok ügyvéd és bíró Mérleg csillagjegyű.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek