Kuriózum7 létező, de hihetetlen szolgáltatás, amitől az eszed megáll

7 létező, de hihetetlen szolgáltatás, amitől az eszed megáll

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

1. A nő, aki veled alszik – de csak alszik!

Szigorúan non-szexuális alapon bárki éjszakázhat Jacqueline Samuel (29) házában, amely magánvállalkozásának a központja. A koncepció szerint olyan társaságra és alvótársra vágyó személyeknek nyújt szolgáltatást, akik nehezen alszanak el egyedül, avagy szeretnek valakihez odabújni.

2. A férfi, aki kéri a pofot

Mint legtöbbünknek, Maneesh Sethi-nek is gyakran elkalandozik a figyelme, ha meló közben internetezni kezd. Ezzel szemben ő egy egyedi megoldással fékezik magát: egy fizetett pofozógépet tart fenn, aki sapkázza, amikor figyelme meghatározott ideig nem a feladatára koncentrálódik. Aktivitása bevallása szerint 38%-ról 98%-ra ugrott az alkalmazott erőszak hatására.

3. Meztelen takarítás

Texas államban legálisnak számít az a vállalkozás, ami félmeztelen (és csinos!) takarítónőkkel végezteti az iroda- és egyéb takarítási szolgáltatást. A Lubbock Fantasy Maid Service 100 dolláros órabérrel dolgozik, de még így is van bőven amit a tejbe aprítaniuk, ugyanis szolgáltatásuk rendkívül felkapottnak mondható. 50 dolláros felárért már egyszerre két lány munkálkodhat az irodán, ha valaki éppen azt szeretné.

Természetesen ez a biznisz is teljesen mentes az egyéb szexuális szolgáltatásoktól, szigorúan csak takarítás!

4. Kézírás szolgáltatás

Ha meglepetést szeretnénk készíteni, ma már elég ócskán veszi ki magát, ha az üdvözlő szöveget számítógéppel szerkesztjük meg, és nyomtatóval visszük papírra. Lényegesen több eredetiséget tükrök, ha saját magunk írunk egy üdv-kártyát, jókívánságokat, de az emberiség nagyrészének csapnivaló a szépírása. Itt jön a képbe az Epistly szolgáltatása, akik az elküldött üzenetünket rutinosan tollal írják spéci papírra, gyöngybetűkkel.

5. Bérelj egy nagyit!

A Rent-a-Grandma egy létező, bejegyzett vállalat Texasban, Virginia államban. Alapjában véve egy bébicsősz szolgáltatásnak indult, ahonnan bébiszittert kölcsönözhetünk, de itt vérbeli, valóban szerethető nagyikat adnak ki gyerekfelvigyázás, avagy gyerekgondozás ügyén.

6. Az orrszőr problémája

Kényes téma, de valóban úgy vagyunk vele, hogy az elnőtt, vagy teljesen gondozatlan orrszőrt nem említjük meg rögtön annak a személynek, aki viseli, bár valljuk be, ritka gusztustalan. a Chololi ennek a problémának az orvoslására jött létre, ahonnan névtelen üzenetet küldhetünk a zavaró szőrzettel rendelkező egyén számára.

7. Mozgó másnaposság-klinika

Ki gondolná, hogy az éjjel önfeledten mulató, reggel már hullaként vánszorgó emberek számára is létezik megváltó szolgáltatás? A Hangover Heaven (Macskajaj Mennyország) egy egyszerű és nagyszerű ötlettel állt elő. 8 és 15 óra között közlekedik egy busz, amire bárki bármikor felszállhat, ha bizonyított a másnapossága, és igénybe veheti a szolgáltatásokat csomagok formájában: intravénás hidratáció, vitaminkúra, savszint szabályozás, teljes elzártság (hangszigetelt). Ezen felül mindenféle relax időtöltés is tartozik a szolgáltatások mellé: kávé, TV nézés, zenehallgatás stb.

Szolgáltatásukat az interneten is elérhetővé tették, és előre be lehet jelentkezni, avagy helyet foglalni, ha gyanús éjszakát látunk magunk előtt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek