Kuriózum7 jel, ami arra utal, hogy az illető, akivel együtt vagy, nem...

7 jel, ami arra utal, hogy az illető, akivel együtt vagy, nem a lelkitársad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Te hogy gondolod, megtaláltad a lelkitársadat? Úgy érzed, hogy az ember, akivel együtt vagy, minden rezdülésedet érzi, kitalálja a gondolataidat?

7 jel, ami arra utal, hogy az illető, akivel együtt vagy, nem a lelkitársad!

Ha bizonytalan vagy a válaszokban, akkor most segítünk, hiszen 7 olyan jelről fogunk írni, amelyek, ha igazak rád, akkor még nem találtad meg a lelkitársadat.

1. Ha többször vagy komor, mint mosolygós

Ha ott van melletted a lelkitársad, akkor szinte mindig boldog vagy. Még ha vannak is nehézségek, úgy érzed, hogy vele mindent ki lehet bírni. Ha ez nincs így, akkor ő nem a lelkitársad.

2. Ha nem érzed mellette magad biztonságban

Mindig nem érezheted biztonságban magad, de ha legtöbbször ilyen állapotban vagy, és ezen a párod sem tud segíteni, akkor nem ő az igazi. A lelkitársad bármilyen körülmények között képes megnyugtatni.

3. Ha kapkodva választottál párt magadnak

Ha nem gondolkoztál sokat, az érzéseidre sem hagyatkoztál, és úgy választottál pár, akkor nagy az esélye, hogy az illető ember nem a lelkitársad, és ahogy a kapcsolat kialakult, olyan gyorsan romba is dőlhet.

4. Ha a párod irányítani, befolyásolni akar

Egy kapcsolatban sem jó, ha valamelyik fél birtokolni, irányítani, manipulálni szeretné a másikat. Ha megtalálod a lelkitársadat, akkor az illető ilyet biztos nem tenne, hanem tiszteletben tartaná a döntéseidet, és engedné, hogy szabad légy.

5. Ha nem nyitott feléd

Ha a párod nem őszinte, nem mondja el nyíltan a véleményét, mert attól fél, hogy megharagszol emiatt, akkor az az ember nem a lelkitársad. A nagy Ő őszintén képes az érzelmeiről beszélni, és meghallgatja azt is, ami téged foglalkoztat, ettől lesz ő az igazi lelkitárs.

6. Ha nem mersz megbízni benne

Ha úgy érzed, hogy nem bízol a párodban, akkor ez kategorikusan kizárja azt, hogy ő a lelkitársad. A valódi lelkitársadra az életedet is rábízhatod, mert sosem fog visszaélni a helyzettel.

7. Ha nem látja azt, hogy milyen értékes vagy

Ha a párod nem értékeli az erőfeszítéseidet, nem tart értékes embernek, aki mellett minden körülmények között kiállna, akkor ő valószínűleg nem a lelkitársad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek