Kuriózum6 jel, ami arra utal, hogy egyáltalán nem állsz készen egy kapcsolatra

6 jel, ami arra utal, hogy egyáltalán nem állsz készen egy kapcsolatra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokszor annyira erőteljesen koncentrálunk az igazi megtalálására, hogy észre sem vesszük, mi magunk esetleg nem állunk készen egy kapcsolatra. Pedig csak azért, mert kapcsolatra vágysz, még nem jelenti azt, hogy valóban készen állsz rá, hogy elkötelezd magadat valaki mellett.

6 jel, ami arra utal, hogy egyáltalán nem állsz készen egy kapcsolatra!

1. Nem a megfelelő emberekhez vonzódsz

Újra és újra elköveted ugyanazokat a hibákat, és úgy tűnik, folyamatosan olyan emberekhez vonzódsz, akik nem megfelelőek a számodra. Még ha mások figyelmeztetnek is, hogy az illető nem való hozzád, te kitartasz a választásod mellett, de hamarosan rájössz, hogy nagy hibát követtél el.

2. Csak akkor vagy boldog, ha van melletted valaki

Ha például meghívást kapsz egy eseményre, és nincs, aki elkísérjen, inkább találsz valamilyen kifogást, hogy ne kelljen elmenned. Pedig az, hogy ne légy egyedül, nem elég jó indok ahhoz, hogy belevágj egy kapcsolatba. Először meg kell tanulnod elégedettnek lenni önmagaddal, csak azután koncentrálhatsz egy párkapcsolatra.

Sok nő elköveti azt a hibát, hogy megpróbál „megmenteni” egy férfit, ez azonban általában nem végződik jól. A terápia és a párkapcsolat egyáltalán nem ugyanaz a dolog.

Másrészt lehetséges, hogy arra vágysz, bárcsak valaki téged mentene meg – ami ugyanolyan egészségtelen dinamikához vezet. Ha úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok, fontos, hogy rendbe tedd az életedet, mielőtt belépnél egy kapcsolatba.

Ellenkező esetben valószínűleg olyasvalakit fogsz bevonzani az életedbe, aki hasonló problémákkal küzd, és ez egyik félnek sem válik hasznára.

3. Azt hiszed, egy kapcsolat teljessé tehet

Lehet, hogy ez jól hangzik egy filmben vagy egy könyvben, a valóság egy kicsit másképp működik. Bár fontos, hogy összeillő párost alkossatok, egy kapcsolat nem arról szól, hogy teljessé teszitek egymást, hiszen mindenki önmagában teljesedik ki.

4. Több időt töltesz a szerelem keresésével, mint azzal, hogy jól érezd magadat

Természetesen elérhetőnek kell lenned, és találkoznod kell emberekkel, ha szeretnéd megtalálni a párodat, de ne szervezd a teljes életedet a párkeresés köré, és hagyj időt a hobbijaidra is.

5. Visszatart az érzelmi poggyászod

Nem dolgoztad fel igazán és alaposan a korábbi kapcsolatokból megmaradt érzelmi terheket.

Amíg ezt nem teszed meg, nem állsz készen egy új kapcsolatra, és az emberek, akikkel randizol, egyszerűen csak pótlékok lesznek, akikkel megpróbálod elterelni a figyelmedet az exedről – ráadásul ez nem feltétlenül sikerül.

6. Nem érzed úgy, hogy teljes egészében önmagad lehetnél

Nem kell kifordulnod önmagadból, és teljesen megváltoznod, hogy megfelelj valakinek. Légy önmagad, és gondolkozz el azon, mennyire illik hozzád a másik ember, és valóban kiegészítitek-e egymást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek