Napi Like6 fotóst kértek meg arra, hogy lefotózzon egy férfit. Az eredmény mindenkit...

6 fotóst kértek meg arra, hogy lefotózzon egy férfit. Az eredmény mindenkit ledöbbentett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy jó fotós pillanatokat, érzéseket örökít meg. És ez nem lehet másképp egy portré esetében sem, annak az illetőnek az egyéniségét, a rá legjellemzőbb nézését, mimikáját kell megjeleníteni.

michael

A mostani videó is éppen erről szól. Van egy középkorú férfi, akiről hat különböző fotós készít különböző arcképet.

A trükk az, hogy Michaelt a szerkesztők hol milliomosként, hol életmentőként, hol ex-börtönlakóként, hol tengeri halászként, hol médiumként, hol pedig volt alkoholistaként mutatnak be a fotógráfusoknak.

Érdekes, ahogyan a művészek közelítenek Michael felé, hiszen a volt alkoholistát az egyikőjük igyekszik meggyőzni arról, hogy nincs szégyellenivalója, mutassa meg a mostani énjét a kamerának, mutassa ki, hogy mennyire bátor döntés volt felhagyni az ivással.

A milliomos Michaeltől egy másik fotográfus kissé tartott, mivel úgy gondolta, hogy biztosan befolyásos ember, és nagy hatalommal rendelkezik. A végén pedig behívták a fotósokat, hogy megnézzék a képeket, amiket a kollégáik készítettek Michaelről. Ekkor döbbentek rá, hogy mindenik felvételen teljesen más ábrázolásban, megközelítésben jelenik meg a férfi.

Igen, egy profi fotós nemcsak egy ember a kamera mögött, ő az, aki meglátja a másikban az embert, az igazit.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek