Kuriózum6 érv a téli esküvő mellett

6 érv a téli esküvő mellett

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A legtöbb házasságot tavasszal és nyáron kötik, hisz ez a főszezon, ám vannak ésszerű megfontolások a télen kötendő esküvők mellett is.

teli-eskuvo

Jóval kevesebb pénzből megúszható: mivel nem sok embernek jut eszébe télen esküvőt szervezni, így jóval alacsonyabb költségvetésből lehet gazdálkodni.

Nem kell amiatt aggódni, hogy már minden helyet lefoglaltak: télen a legtöbb vendéglátó egység szabad, így abban az étteremben vagy hotelben is megszervezhető a mulatság, ami egy nyári időpontban már évekkel előre foglalt.

Még több családtag és barát részt tud venni az esküvőn: nyáron mindenki szabadságol, utazik, kirándul, így nagyon nehéz olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelelne. Télen viszont jóval nyugodtabb periódusa van az évnek, többnyire mindenki otthon tartózkodik, ezért az emberek inkább ráérnek.

Téli sütemények és virágok: igazán különlegessé varázsolhatja az alkalmat, ha a megszokott nyári virágok és sütemények helyett a téli időszakra jellemző felhozatal várja a vendégsereget.

Biztos, hogy ráér a fotós: hiába van kedvenc profi fotósunk, ha az a főszezonban ki sem lát a megrendelésekből. Télen viszont garantált, hogy ráér.

Mert különleges: mindenki azt szeretné, hogy a saját esküvője legyen a legkülönlegesebb. Ha télen kerül sor erre, ez már önmagában különleges.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek