Az otthon egy olyan pozitív energiákkal teli hely kellene legyen mindenki számára, ahová örömmel térünk haza, megnyugvásra lelünk, és kipihenhetjük a hétköznapok viszontagságait.

6 egyszerű módszer, amivel te is könnyedén megtisztíthatod az otthonodat a rossz energiáktól!

Viszont otthonunk pozitív energiáit nem is olyan könnyű fenntartani, mivel sok minden, egymással kölcsönhatásban, befolyásolja az otthoni légkört. Legyen szó akár a saját hangulatunkról, érzelmeinkről, életszakaszunkról, vagy akár a ház előző tulajdonosának energiáiról, vagy akár az otthonunkba látogató emberek személyiségéről, betegségekről, minden befolyásolja a lakásunk légkörét.

Hogy jobbá tegyünk lakásunk energia szintjét, mindenekelőtt meg kell tisztítanunk azt a negatív energiáktól. A rend fenntartása és a pozitív gondolkodás mellett számos módon tisztíthatjuk meg otthonunkat a rossz energiáktól.

1. Zsálya égetés

A védelem és a megtisztulás érdekében ajánlott alkalmazni. Nagyszerűen elűzi a negatív gondolatokat, érzelmeket. Nem csak otthonunk megtisztítására használhatjuk, hanem munkahelyünkére is. A kellemes illatú zsályalevelek betöltik az egész teret és nyugodtságot árasztanak.

2. Tömjén

Használhatunk szantálfát, jázmint és egyéb nyugtató aromákkal rendelkező anyagokat, melyeket szintén elégetve, növelhetjük otthonunk pozitív vibrálását.

3. Csengettyűk, harangok, hangtálak

A lakás végétől előre haladva szólaltassuk meg a fent említett hangszereget, és hangjukkal töltsük meg az összes szobát, a sarkokat is beleértve. A hanghullámok energiával töltik meg a teret.

4. Nyugtató CD-k

Legyen az akár nyugtató zenét tartalmazó, vagy meditációs, mantrás CD, játsszuk le bátran, hagyjuk, hogy a spirituális töltet bejárja az otthonunkat.

5. Természetes készítésű légfrissítők

Nagyon egyszerűen, akár házilag is elkészíthetjük, csupán illóolajokra lesz szükségünk. A legjobb választás a levendula, fenyőtömjén, mirha illóolaj, de egyéb virág illóolaj is kitűnő lehet.

6. Vizualizáció és meditáció

Elcsendesedett állapotban könnyebben tudunk figyelni a minket körbevevő energiákra. Képzeljük el, ahogyan a rossz energiák távoznak nem csak a lakásunkból, hanem az életünkből is. Higgyünk abban, hogy az otthonunkban fellépő esetleges rossz légkör, betegség, szerencsétlenség a legvégén úgyis szeretetbe, jólétbe és jó dolgokba fordul át.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.