Napi Like58 éven át próbált rábukkanni az erdőben talált kislányra. Végül sikerült neki,...

58 éven át próbált rábukkanni az erdőben talált kislányra. Végül sikerült neki, nézd meg a NAGY TALÁLKOZÁST!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ebben a megható tudósításban arról számolnak be, hogy egy férfi közel 60 éve próbálkozik azzal, hogy kiderítse annak a kisbabának a személyazonosságát, akinek hangját 1955-ben meghallotta az erdőben, amikor 14 éves korában a nagypapájával vadászni indult az erdőbe.

dave-hickman-baby

A hihetetlen történetről az amerikai CBS televízió számolt be.

1955. szeptember 22-e volt az a bizonyos nap, amikor az akkor még 14 éves Dave Hickman vadászni indult nagypapájával a Boston melletti erdős részre, és egy adott percben fura hangra lett figyelmes. A férfi elmondása szerint nem gyereksírást hallott, hanem egy halk huhogó-szuszogó hangocskát.

„Egy csecsemőt pillantottam meg a földön, aki elázva, nedvesen feküdt ott egy törülközőbe csavarva, lilás kis szájjal. Felkaptam, nagyapám azt mondta gyorsan tennünk kell valamit” – mesélte a férfi.

A kórházban ezután a kislányt Roseann Wayne-nak keresztelték, majd pár hónap múlva örökbe adták, de azelőtt még Dave elbúcsúzhatott kis megmentettjétől. Azt követően sosem tudta kiverni a fejéből a kislányt, és az elmúlt 58 évet annak felkeresésével töltötte. 2013. decemberében az utolsó próbálkozását siker koronázta, mivel egy nyugdíjba vonult seriffnek sikerült megtalálni a lányt, akit addigra már Mary Ellen Suey-nak hívtak.

A hős megmentőnek és a mára már felnőtt nőnek sikerült felvenniük a kapcsolatot, és személyesen is találkoztak.

Az alábbi videóban megnézheted, hogy miként örültek egymásnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek