Egy nő életében a gyermekvállalás a legfontosabb fejezet. Manapság azonban egyre inkább átalakulóban van a gyermekvállalás kérdése, sokan nehezen vagy egyáltalán nem esnek teherbe, gyakori a vetélés, és bizony egyre inkább kitolódott a várandós nők életkora is.

57 éves korában ikreket szült az egyedülálló nő - Így néz ki most, 16 év után!

Ezelőtt 16 évvel valóságos csodának számított még, hogy Aleta St. James 57 éves korában vállalt gyereket, és ráadásul nem egy, hanem egyszerre két kisbaba anyukája lett. Nézzük, hogyan él a család most, és hogy néz ki az anyuka 16 év után!

Aleta St. James kezdetben a karrierjét tartotta fontosabbnak, ezért egyáltalán nem foglalkoztatta a gyermekvállalás kérdése, míg “egy kicsit” kifutott az időből. Miután a show-bizniszben véget ért a karrierje, úgy döntött, hogy bármi áron is, de gyereket szeretne szülni.

aleta gyerekei már kész felnőttek

A boldogság váratott magára

Aleta több évig próbált teherbe esni, de csak 57 évesen valósult meg legnagyobb álma. Ikrei születtek, egy fiú és egy lány boldog édesanyja lett.

Francesca és Gian imádják az édesanyjukat.

Az egyedülálló anya két gyermekével New Yorkban telepedett le, és megpróbált egyedül megbirkózni a nem túl könnyű kihívással.

16 évvel később!

16 év telt el azóta, hogy megszülettek az ikrek. Aleta most 72 éves, gyermekei lassan felnőtt és független életet élnek. A boldog anya jól néz ki, jól érzi magát a bőrében, tele van energiával, dolgozik, és élvezi az életet.

Aleta már 72 éves, de tele van energiával, élettel

Gyermekei, Francesca és Gian pedig imádják az édesanyjukat.

Aleta a korát meghazudtolóan néz ki, igyekszik mindennel lépést tartani, nagyon aktív életet él.

Aleta bebizonyította, hogy az életkor nem mindig akadály az anyaság szempontjából.

Láthatjuk, az életkor nem mindig akadály az anyaság szempontjából: manapság egyre több nő dönt úgy, hogy 40 vagy akár 50 év után szül.

Fotók: Aleta St. James/Instagram

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.