Lélektár5 lépés, hogy könnyebben rátalálj a lelkitársadra!

5 lépés, hogy könnyebben rátalálj a lelkitársadra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A lelkitársadat akkor találod meg, ha őszinte és hiteles vagy magaddal szembe, és el is fogadod úgy magadat, ahogy vagy. Ha ezt az állapotot sikerül megteremtened, akkor rá fogsz találni arra az emberre, aki mindenben kiegészít.

5 lépés, hogy könnyebben rátalálj a lelkitársadra!
Fotó: Pixabay.com

Most viszont következzen 5 praktika, amelynek segítségével még könnyebben rátalálhatsz a lelkitársadra.

1. Ne élj többé a múltban

Nem szabad energiát fektetned abba, hogy gondolatilag, lelkileg a múltban élsz, mert akkor a te életed is oda fog tartozni, így nem veszed majd észre a lelkitársadat, aki ott lesz előtted. Hagyd magad mögött a múltadat, és kezdj új életet.

2. Gyógyítsd meg a szívedet

Nem könnyű az összetört szívet helyrehozni, de csak akkor foghatod a lelkitársad kezét, és adhatod át magad a boldogság csodálatos érzésének, ha erőt, időt és energiát fordítasz arra, hogy lezárd a múltbeli kapcsolatodat. Tisztulj meg teljesen érzelmileg, lelkileg, mentálisan, és várd így a lelkitársadat.

3. Törekedj arra, hogy jobb ember légy

A kedvesség, a jóság, a nagylelkűség mind olyan tulajdonság, ami segít bevonzani a lelkitársadat. Törekedj mindig a pozitív dolgokra, változz meg, hagyd el a rossz szokásaidat, és minden szép és jó lesz a lelkitársaddal közös életedben.

4. Fordíts kellő időt, figyelmet a saját álmaidra

Törődj a lelki-testi-szellemi egészségeddel, járj el naponta sétálni, étkezz egészségesen, és űzd el a gondolataidból a negatív dolgokat. Ha úgy érzed, hogy pihenésre van szükséged, akkor tedd azt, ha valamit igazán szeretsz, akkor szakíts rá időt.

5. Kapcsolj magasabb pozitív rezgésszám-módba

A negatív, cinikus, rosszindulatú magatartástól meg kell szabadulnod. Légy mindig pozitív, vedd magad körbe jó emberekkel, akikkel lehet nevetni, szórakozni, és akik támogatnak, ha bajba kerülsz. Fordulj a fény felé, találd meg a célodat az életben és meg fogod találni a lelkitársadat is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek