Kuriózum5 jele annak, hogy valaki teljesen beléd szeretett!

5 jele annak, hogy valaki teljesen beléd szeretett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Észre szoktad venni, amikor valaki a közeledben beléd szeret? Most erre sokan azt válaszolnák, hogy persze, az ember megérzi az ilyesmit, viszont a jelek korántsem olyan egyértelműek, mint gondolnánk. Van, hogy mi szeretnénk azt, hogy a másik belénk szeressen, olyannyira, hogy félreértelmezzük a kedvességét. Viszont érdemes nyitott szemmel járni és a másiktól kapott jeleket jól dekódolni, mert sosem tudhatjuk, mit tartogat a jövő!

5 jele annak, hogy valaki teljesen beléd szeretett!

Lehet, hogy fel sem tűnik, hogy valaki teljesen másképp néz rád, figyeld meg a következő jeleket:

1. Mindig talál lehetőséget arra, hogy beszélgethessen veled.

Az, aki valóban beléd szeretett helyzettől és időtől függetlenül mindig talál okot vagy kifogást arra, hogy beszédbe elegyedhessen veled. Ha éppen hajnali 3-kor támadna kedved egyet beszélgetni valakivel, ő ott lesz és inni fogja minden szavadat. Lehet, hogy néha teljesen értelmetlennek tűnő dolgokkal keres meg, de az csak azért van, mert mindenképpen kommunikálni szeretne veled.

2. Felcsillan a szeme, ha meglát.

Foglalkozzon éppen bármivel, ha besétálsz a helységbe egyből eltereled a figyelmét. Ha az utcán futtok össze véletlenül, akkor is úgy fog örülni neked, mint kisgyermek a karácsonyi ajándéknak. Ezt a fajta lelkesedést nem nehéz észrevenni, mert minden az arcára van írva.

3. Ajándékokkal halmoz el.

Az ajándékozást nem méregdrága holmikra értem, hanem egész egyszerű kis dolgokra, mint például a kedvenc kávéd. Ha ékszert ajándékozna, az már komolyabb elszántságot tükröz, és azt jelenti, hogy hosszabb távra tervezne veled. Mindezt azért teszi, hogy láthassa a mosolyod.

4. Mindig segítőkész.

Éppen elromlott valami a lakásodba, vagy netalántán a költözködésben kéne el némi segítség? Hozzá bizalommal fordulhatsz, mert nem fog nemet mondani. Sőt még örül is, hogy igénybe veszed a segítségét, mert így lehetősége nyílik megmutatni rejtett képességeit, amivel akár le is vehet a lábadról.

5. Minden érdekli, ami veled kapcsolatos.

Az utolsó, rejtett titkodig szeretne feltérképezni, mert tudni szeretné, ki is vagy valójában. Bátran kérdez a hobbidról, családodról, barátaidról, munkahelyedről, szóval minden érdekli, ami te vagy. És nem csak érdeklődik ezek iránt, hanem meg is jegyzi, úgyhogy ne lepődj meg, ha legközelebb a félszóból elárult kedvenc csokiddal érkezik. Történeteiddel sosem untatod.

A szerelem ettől izgalmas, hogy valaki fontosabbá válik számunkra még saját magunknál is. Légy résen, mert lehet, hogy valaki pont így viselkedik vele, csak te épp nem vetted még észre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek