Kuriózum5 fogadalom, amit minden erős nőnek meg kell tennie!

5 fogadalom, amit minden erős nőnek meg kell tennie!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A megerősödést nagyon sok esetben a fájdalom vagy egy esetleges trauma szüli. Az erős nők háta mögött nagyon kemény időszakok állnak. Ezek a fájdalmakkal és nehézségekkel teli idők annyira képesek átformálni egy ember lelkét, hogy már sosem lesz ugyanolyan, mint azelőtt.

5 fogadalom, amit minden erős nőnek meg kell tennie!
Fotó: Pixabay.com

Az ilyen fajta lelki megerősödéseket sok esetben fogadalmak és saját magunknak tett ígéretek segítik. Minden erős nőnek vannak fogadalmai, amelyek egyfajta emlékeztetőül szolgálnak, azért, hogy az idő múlásával ne váljanak ugyanazzá a gyenge lánnyá, akik voltak.

Viszont alapfogadalmai minden egyes nőnek kell legyenek, hiszen így dönthetünk és viselkedhetünk bölcsebben az élet egyes területein:

Meg kell fogadnod magadnak, hogy többet nem adod fel a saját személyiséged azért, hogy megbékítsd a párodat!

Sok nő gyakran szembesül azzal, hogy lényének néhány darabját fel kell adja csak azért, hogy megbékítsen egy olyas valakit, aki nem tiszteli eléggé őt. Legyen szó akár a barátok, érdeklődési körök, vagy akár a munka feladásáról, egy erős nőnek tudnia kell, hogy egy férfi sem ér annyit, hogy lemondjon a saját álmairól. Így vagy egész ahogy vagy, viszont ha engeded, hogy a körülötted lévők megfosszanak az álmaidtól könnyen darabokra hullhatsz.

Meg kell fogadnod magadnak, hogy nem vársz arra, hogy a párod megváltozzon!

Azt remélni, hogy a társad az irántad érzett érzelmei miatt megváltozik nagy hiba, és ezt minden erős nőnek tudnia kell. Az emberek csak akkor változnak, ha igazán akarnak. Nincs az a mennyiségű szerelem, ami képes lenne megváltoztatni valakit, ha az nem akarja. Ez a várakozás csak frusztrációt és csalódást okoz.

Meg kell fogadnod magadnak, hogy sosem éred be annál kevesebbel, mint amennyit érdemelsz!

Minden nő életében volt egy olyan időszak, amikor a bizonytalanságok miatt együtt volt valakivel csak azért, mert meglátott benne valami jót, pedig tudta, hogy a „jó” korántsem ilyen. Az igazi megerősödés akkor kezdődik, amikor rájössz, hogy mit érsz és mit érdemelsz. Ne érd be annyival, amid van, ha úgy érzed, hogy ennél többre vagy hivatott.

Meg kell fogadnod magadnak, hogy többet nem esel bele a férfiak csapdáiba!

Gyakran kaphatjuk magunkat azon, hogy a másik manipulálni, vagy irányítani akar akaratunk ellenére. A férfiak is sokszor folyamodnak ezekhez a kicsinyes játékokhoz azért, hogy elérjék céljaikat. Ne feledd, ez a te életed, így éld azt a saját szabályaid szerint, ne hagyd, hogy más irányítson és más hozzon helyetted döntéseket.

Meg kell fogadnod magadnak, hogy soha többet nem hagyod, hogy kihasználjanak!

Az emberek jóhiszeműségének kihasználása, szinte mindennapos dolog, de mindenkinél eljön az a pillanat, amikor betelik a pohár. Legyen helyén az önértékelésed, és tudj nemet mondani. Ne hagyd, hogy a saját károdra valaki kiszipolyozzon akár fizikailag, akár érzelmileg.

Ha minden nap tudatosítod ezeket a magadnak tett fogadalmakat, akkor sosem gyengülsz majd el és hosszú távon képes leszel magadat az új terveidhez tartani. Szeress, törődj, aggódj – de csak olyanokért, akik ténylegesen megérdemlik ezt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek