A szakítás, a veszteségérzet általában megviseli az embereket, viszont vannak olyanok, akik nem csak eljátsszák, hogy jól vannak, hanem valójában nem érinti meg őket annyira a dolog.

Az alábbi csillagjegyek, felemelt fejjel mennek tovább egy szakítás után, és megpróbálják megkeresni az élet értelmét!

Kos

Vas akarattal rendelkezik, nagyon öntudatos, igyekszik mindig megőrizni a tartását. Bízik a saját erejében, és semmi nem akadályozza meg abban, hogy véghezbvigye a céljait. A szakításra nem tekint kudarcként, mert tudja, hogy csak valami jobb történhet ezután. Ha elhatározza, hogy meg fogja találni a számára ideális partnert, akkor biztosan meg is fogja találni. Minden akadályt legyőz, és semmi sem veszi el az önbizalmát.

Oroszlán

Sok más fontos dolog van számára még az életben a szerelmen kívül, ilyen például a munka, a barátok, a hobbi. Mindenben megpróbál maximálisan teljesíteni, ezért nem nagyon van ideje elveszni egy szakítás után. Erős, elszánt és semmi sem tudja megállítani. Általában nem az érzelmeik vezérlik, de képes arra is, hogy igazán szeressen. Egy mérgező kapcsolatból pillanatok alatt kiszáll, soha nem szenvedne más miatt.

Nyilas

Igazi életimádó, nincs ideje a drámákra, szenvedésre. Nem engedi meg magának azt a “luxust”, hogy egy szakítás után nyalogassa a sebeit, inkább gyorsan továbbáll. Minden helyzetben céltudatos, és ebből az állapotból nagyon nehéz kibillenteni. Egyáltalán nem viseli meg egy szakítás, hiszen tudja, hogy az élet még számos szépséget tartogat számára.

Vízöntő

Sokan úgy tartják, hogy a Vízöntő eléggé érzéketlen és ezért nem szenved egy szakítás után. Az igazság viszont az, hogy azért nem szenved, mert tudja, hogyan kell a jelenben élni. Nem hagyja, hogy a múlt sebei befolyásolják az egész életét, megpróbál minél hamarabb továbblépni. Kommunikatív, nyitott, közvetlen személyiség, nagyon sok barátja van, akik segítenek elterelni a figyelmét szakítás után a negatív gondolatokról.

Ikrek

Nem szenved szakítás után, a múltat egyszerűen le tudja zárni, maga mögött hagyja a történéseket. Nem engedi, hogy a negatív élmények befolyásolják a jelenben, könnyen továbblép. Képes arra, hogy távlatokban gondolkozzon, könnyen ki tudja választani a számára legmegfelelőbb utat. Nem mindenkinek mutatja ki az érzéseit, tudja, hogy a szerelemmel nem szabad játszadozni, ezért kisebb az esély a csalódásra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.