Kuriózum44 év után talált egymásra anya és lánya

44 év után talált egymásra anya és lánya

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy amerikai nő eddig abban a tudatban élt, hogy az édesanyja születése után elhagyta, ám 44 év után kiderült, az édesapja szakította el őt édesanyjától. Angela Palmer most pénzt gyűjt ahhoz, hogy a több mint négy évtizede nem látott édesanyját és mostani férjét Horvátországból az Egyesült Államokba hozassa. A repülőjegyek 4000 dollárba kerülnek, jelenleg 1200 dollárt sikerült szerezni a nőnek.

angela-palmerA családtagok újbóli egymásra találása egy Facebook barátkérővel kezdődött.

„Egy héttel hálaadás előtt egy barátkérőt kaptam egy Helga Simeckie nevű horvátországi nőtől. Nem sokat foglalkoztam vele, hisz az ember folyamatosan kap ismeretlenektől felkéréseket, ám a nő nem hagyta ennyiben a dolgot, és egy német nyelvű levelet írt, amelyben azt kérdezte tőlem, mikor születtem” – idézte fel a történteket Angela. Hozzátette: mivel Németországban született és folyékonyan beszéli a német nyelvet, válaszolt a levélre, és megkérdezte a nőtőt, ki az és mit akar tőle.

„Azt válaszolta, hogy ő az anyám. Sokkot kaptam, mivel úgy tudtam, anyám kisgyerekkoromban elhagyott engem” – mondta. Megjegyezte: az apja nevelte fel, aki azt mondta neki, hogy a válás után az édesanyja egy árvaházban hagyta. Egyedül apámat ismertem, aki alkoholista, erőszakos ember volt – tette hozzá. Az anya ekkor mesélte el lányának, hogy édesapja elrabolta őt tőle.

„Azt mondta, hogy az apámat emberrablásért és családon belüli erőszak miatt körözték Németországban, de nem sikerült elkapniuk, mivel állandóan változtatta a tartózkodási helyét” – magyarázta Angela.

A nőnek egyetlen emléke volt az édesanyjáról, aki 16. születésnapja alkalmából felhívta a lányát, és megpróbálta elmagyarázni a történteket, ám Angela dühösen lecsapta a telefont. Azóta is arról álmodozott, hogy egyszer megtalálja az édesanyját. A nő 18 éves kora óta nem látta az apját, miután elhagyta Európát és Észak-Karolinába költözött. Úgy értesültem, hogy néhány éve hunyt el, de ennél többet nem tudok róla – mondta.

Angela jelenleg San Diegóban él, húsz év házasság után vált el férjétől, és van egy 21 éves fia. Anya és lánya november végén beszélt először Skype-on, mindennap levelet írnak egymásnak. A nő bízik abban, hogy példája erőt és reményt adhat mindazoknak, akik hozzá hasonlóan elvesztett családtagjaikat keresik. Az én történetem bárkivel megtörténhet – jegyezte meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek