Kuriózum4 jele annak, hogy ráleltél az igaz szerelemre!

4 jele annak, hogy ráleltél az igaz szerelemre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

„Az igaz szerelem nem terem csak úgy, ez egy fejlődő folyamat. Az után fejlődik csak igazán, ha már megjártátok az érzelmi vasút legmagasabb és legmélyebb pontjait is, amikor már szenvedve sírtatok és önfeledten nevettetek együtt.” – Ricardo Montalban.

4 jele annak, hogy ráleltél az igaz szerelemre!
Fotó: Unsplash

Megannyi apró szerelmen kell keresztül esnünk ahhoz, hogy eljussunk az igaziig. De olyan is van, akinek egyből sikerül, míg mások 40 éves koruk után is kutatják az igaz szerelmet. Nem mindenki ugyanolyan szerencsés.

De mi is az igaz szerelem pontosan?

„A szerelemnek oly sok fajtája van. A szenvedélyes, romantikus szerelem is fontos, de hosszútávon az egymás iránti törődés az, ami egybetartja a párok kapcsolatait.” – állapította meg Dr. Mudita Rastogi, családterapeuta.

Ha rátalálsz arra a különleges emberre, hidd el tudni fogod. Lehet, hogy nem egyből, de idővel az apró kis jelek összerakják számodra a képet, és tudni fogod, hogy azzal az emberrel akarod leélni az egész életed.

Melyek lehetnek ezek az apró jelek?

1. Kiválóan kommunikáltok egymással

A kapcsolatok alapkövének bizony a kommunikáció minősége számít. Akármilyen szerelemről is legyen szó a kommunikálás képes megerősíteni a kettőtök közt lévő köteléket. Ha minden félelem és szorongás nélkül képesek vagytok a problémáitokról nyíltan beszélni az nagyon jó jel, hiszen megannyi pár jól érzi magát egymás társaságában, szórakoznak, élik a mindennapokat, de képtelenek hatékonyan beszélgetni egymással. Merjetek megnyílni őszintén egymás előtt, mert ez mindkettőtök hasznát szolgálja.

2. Nagyon találtok egymáshoz

Nem csak fizikailag, hanem érzelmileg és spirituálisan is. A fizikai kompatibilitás is nagyon fontos, főleg ha az egész életeteket egymással akarjátok leélni, de az intimitás nem teljesedhet ki csupán fizikai szinten. Ha érzelmileg és spirituálisan is passzoltok egymáshoz számtalan csodálatos pillanatot élhettek meg közösen. Mit is jelent ez? Azt, hogy egy hullámhosszon vagytok, megértitek egymás érzéseit, gondolatait, és ugyanazon a lelki értékeken osztoztok.

3. Várjátok, hogy mit hoz a jövő számotokra

Ha rálelsz az igaz szerelemre már alig várod, hogy arról ábrándozhass, mit hoz majd a jövő. Ha végiggondolod az életed, nem tudod elképzelni a jövődet a partnered nélkül. Folyamatosan tervezgettek: közös lakás, milyen iskolába fognak majd járni a gyerekeitek. Mindezt félelem nélkül teszitek, mert tudjátok, hogy végig ott lesztek egymásnak.

4. A másokkal létesített kapcsolataid is fejlődnek

Az igaz szerelem megtapasztalása olyan töltettel bír, ami az összes többi kapcsolatodra pozitívan hat ki. Nem csak te élvezheted az előnyeit, hanem családtagjaid, barátaid is, mert sokkal pozitívabb kisugárzásod lesz, ami a környezetedre is kihat. A szerelemből kapott kedvességet, szeretetet továbbárasztod. Sokkal megértőbbé és megbocsájtóbbá válsz, és sok emberrel képes leszel rendezni a viszonyod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek