Horoszkóp4 csillagjegypár akik tökéletesen kiegészítik egymást, kapcsolatuk örökké tarthat

4 csillagjegypár akik tökéletesen kiegészítik egymást, kapcsolatuk örökké tarthat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tökéletes páros! Nagyon inspirálják egymást, félemberként éreznék magukat a másik nélkül!

Fotó: Freepik

Érezni fogod, ha egyszer megtalálod a másik feled, egészen biztos leszel benne, hogy ő az, nélküle nehezen tudnád leélni az életed. Mindenki számára létezik valahol az igazi, akivel úgy kiegészítik egymást, mint a kirakós darabkái.

Az alábbi csillagjegyek tökéletes párost alkotnak együtt, nehezen tudnák elképzelni az életüket egymás nélkül.

1. Kos – Halak

Az ellentétek vonzzák egymást, mondják sokan, és erre a legjobb bizonyíték a Kos és a Halak tökéletes kapcsolata. Állandóan vitában állnak egymással, de soha nem tudnák elképzelni az életüket egymás nélkül. Pont ezek a kis nézeteltérések és viták visznek színt és izgalmat a kapcsolatba.

A Kos egy elkötelezett, két lábbal a földhöz ragadt, kitartó munkamániás, a Halak pedig álmodozó, bonyolult és intuitív személyiség. Kölcsönösen támogatják egymást, és minden megtesznek azért, hogy kapcsolatuk még jobb legyen. Annyira illenek egymáshoz, mint egy szép fehér ing egy új farmerhez.

2. Oroszlán – Mérleg

Teljesen másképp vélekednek az életről, és mégis nagyon jól kiegészítik egymást. Az Oroszlán egy született lázadó, mindig törtetve megy előre, őszinte, de van, amikor kissé arrogáns is. Teljes szívével áll oda a dolgok mellé, és sokszor cselekszik felindulásból, meggondolatlanul.

Az Oroszlán olyan, mint egy állandóan csőre töltött fegyver, melyet a Mérleg tud a legjobban kezelni. A Mérleg nyugodt, kreatív, könnyen át tudja érezni mások érzéseit, és általában ő az, aki visszafogja a heves természetű Oroszlánt. Igazi szimbiózisban élnek, ezért nagyon jól működik a kapcsolatuk. A Mérleg néha kissé bizonytalan, ami a komolyabb döntéseket illeti, de azért van ott mellette a határozottabb Oroszlán, hogy megerősítse, és támogassa.

3. Szűz – Vízöntő

Ők ketten valóságos csodabogárnak számítanak, néha olyan témákba ássák bele mély egyetértésben magukat, amelyek másokat egyáltalán nem érdekelnek. Intellektuális képességeiket figyelembe véve kissé mások fölött állnak, és ők erre nagyon büszkék. Szenvedélyesen szeretik egymást, olyanok, mint a zsák meg a foltja.

A Szűz igen nagy figyelemmel hallgatja mindig a Vízöntő sokszor elképzelhetetlennek tűnő és egyedi ötleteit. Ezen a ponton már egyáltalán nem érződik köztük a különbség, úgy olvadnak össze, mintha teljesen azonos értékrendjük és életszemléletük lenne. Szombat este, amikor az emberek nagy része elmegy szórakozni, bulizni, a Szűz és Vízöntő páros inkább otthon ül, megnéz egy dokumentumfilmet, vagy valami érdekes finomságot nassol.

4. Ikrek – Nyilas

Soha nem tudnának elszakadni egymástól, pontosan azért, mert nagyon sok hasonló tulajdonsággal rendelkeznek. Mindketten szeretnek nagyokat sétálni a természetben, és szeretnek erős érzelmi töltettel rendelkező tevékenységeket végezni, pl. szívesen néznek romantikus filmeket.

Szeretnek aktív életet élni, imádnak kirándulni, és szívesen kipróbálnak olyan dolgokat, melyek által bővíthetik ismereteiket, és közben pozitív energiával is töltekeznek. Messzire elkerülik az olyan sztereotípiákat, mint pl. a Valentin napon “kötelező” vörös rózsát venni, és romantikus vacsorára menni. Inkább elmennek egy erdőbe sétálni, feltöltőnek a természet energiájával, és jókat beszélgetnek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek