Horoszkóp4 csillagjegy, aki mindenkinél felsőbbrendűnek tartja magát!

4 csillagjegy, aki mindenkinél felsőbbrendűnek tartja magát!

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Filantropikum.com hírlevelére!

Nem jó az, ha valaki öntelt, beképzelt, és azt hiszi magáról, hogy értékesebb, felsőbbrendűbb másoknál. Ha mégis így látod magad, akkor lehet, hogy a következő négy csillagjegy valamelyikéhez tartozol.

4 csillagjegy, aki mindenkinél felsőbbrendűnek tartja magát!

Bika

Makacs vagy, és azt gondolod magadról, hogy mindent tudsz, más ember biztosan kevesebb tudással rendelkezik, mint te. És ha még e mellé arrogánssá is válsz, akkor egyáltalán nem alakítasz magadról ki egy pozitív képet, sőt elmarod magad mellől a jó embereket.

Oroszlán

Az Oroszlán szereti a saját hangját, és igyekszik mindenkit megleckéztetni. Te is ilyen vagy. Azt várod el másoktól, hogy felejtsenek el mindent, amit tudnak, és figyeljenek rád, mert te ismered igazán a dolgok működését.

A Bikával ellentétben te intuitívabb vagy, de ugyanakkor színpadiasabban viselkedsz. Az Oroszlán akkor is megnyer egy szópárbajt, ha fogalma sincs arról, hogy miről beszél. Ezért is tartják az Oroszlán csillagjegyűeket öntelteknek.

Ezt már olvastad? Olvasd el, hogy melyik a Gyémánt Hónapod a horoszkópod alapján!

Szűz

Ha valami komoly beszélgetés keveredik ki, akkor jó ha senki sem szól közbe, és senki sem próbálkozik meg cáfolni az érveidet. Imádsz beszélni, de sokszor még te sem hiszed el azt, amit mondasz. Büszke vagy, akárcsak az Oroszlán, és inkább támadásba lendülsz, mintsem hogy végig hallgasd a más érvelését. Hajlamos vagy a perfektcionizmusra, és azt hiszed, hogy mindig neked van igazad.

Nyilas

Sokszor annyira jól érzed magad a bőrödben, hogy nem veszed számba senki véleményét, hiszen meg vagy győződve arról, hogy te mindent tudsz, és ettől kezdve felsőbbrendűnek érzed majd magad. Az, aki a spiritualitásról szeretne téged meggyőzni, jobb ha bele se kezd a mondandójába.

Ezt már olvastad? Horoszkóp: Ilyen a kapcsolatod a pénzzel a csillagjegyed alapján

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek