Koktél3 tűzoltó, akik együtt dolgoznak, ugyanazon a napon váltak édesapává, ugyanabban a...

3 tűzoltó, akik együtt dolgoznak, ugyanazon a napon váltak édesapává, ugyanabban a kórházban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A virginiai Spotsylvania Regionális Egészségügyi Központ vidám hírt oszthatott meg, amikor három tűzoltó ugyanazon a napon lett édesapa.

Kyle Dean, Kyle Frederick és Michael Irvine mindhárman a virginiai Fort Belvoir katonai bázis tűzoltó és mentőszolgálatánál dolgoznak. És mind a hárman ugyanabban a 24 órában lettek apukák – mindegyiküknek kisfia született.

A kórház, ahol a feleségeik életet adtak a babáknak, egy Facebook bejegyzésben osztotta meg az örömteli hírt.

Három tűzoltó, akik együtt dolgoznak, ugyanazon a napon váltak édesapává, ugyanabban a kórházban
Fotó: Spotsylvania Regional Medical Center/Facebook

„Izgatottak vagyunk, hogy üdvözölhetjük ezeket az apróságokat a világon. Három tűzoltó ugyanarról a bázisról ugyanabban a 24 órában lett édesapa, ugyanabban a kórházban” – állt a bejegyzésben. „Amikor ott vagy a közösségednek, a közösséged is ott van neked. Köszönjük, hogy a Spotsylvania Regionális Egészségügyi Központot választották ezekhez a különleges szülésekhez.”

Az egyik tűzoltó, Kyle Dean egy interjúban megosztotta, milyen különleges érzés, hogy mindhárman egyszerre lettek újdonsült apukák.

„Mind együtt voltunk a munkában, és beszéltünk róla, milyen őrületes lenne, ha így történne” – mondta. „Amikor megtudtam, elmondtam az ápolónőknek is: Csak egy figyelmeztetés – két másik kollégám is érkezik. Az ápolók végül a fab three (legendás hármas) becenevet adták nekünk.”

Aztán arról beszélt, mennyire várják, hogy mind együtt lehessenek a fiaikkal, és végignézzék, ahogy egymás mellett nőnek fel.

„Együtt tapasztalhatjuk meg a fontos mérföldköveket. Lehet, hogy egy nap elvisszük őket a tűzoltóságra, és ott is készítünk egy csoportképet” – mondta Kyle Dean.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek