Lélektár3 lépés, hogy erősebb legyen az intuíciód!

3 lépés, hogy erősebb legyen az intuíciód!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az intuíciónk megállás nélkül üzemel, nem pihen soha, azonban nekünk kell megtalálnunk azt az utat, ami elvezet hozzá, ami összeköt ezzel a különleges képességgel.

3 lépés, hogy erősebb legyen az intuíciód!

Most három lépést fogunk bemutatni, amelyek segítségével könnyebben ráhangolódhatunk az intuíciónkra.

1. Teremts kapcsolatot a lelkeddel

A meditáció segítségével teremts kapcsolatot a belső éneddel. Vonulj el egy csendes helyiségbe, olyankor, amikor nincs semmilyen zavaró körülmény. Ülj, vagy feküdj kényelmesen, figyeld a légzésedet. A legjobb, ha reggel meditálsz, még mikor szinte teljes a csend, a nyugalom. Képzeld el, hogy az intuíciód kifogástalanul működik, és segíts neki, hogy a felszínre juthasson.

Ezt már olvastad? Te is egy ZEN SZERZETES vagy: A csendes meditáció 8 jótékony hatása!

2. Tágítsd a tudatodat

Figyelj meg minden apró részletet, a színeket, a formákat, az anyagot, a hangokat, a szagokat, éld át, ahogyan a szellő végig suhan az arcodon. Minél részletesebben tudod megfigyelni az eseményeket, annál tágabb tudatállapot alakul ki. Ez pedig segít abban, hogy szorosabb kapcsolatba kerülj az intuícióddal.

3. Vezess naplót

Írd le a naplódba minden érzésedet, gondolatodat, mert ezzel erősíteni fogod az intuíciódat. Írj a körülötted élőkről jellemábrázolást, gondolj bele az életükbe, érezz rá, hogy mi az, amit szeretnek, amit nem szeretnek. Sőt, ellenőrizheted is, hogy a megérzéseid megalapozottak voltak-e, ha megkérded az ismerőseidtől, hogy mi a kedvenc ételük, vagy mitől félnek a legjobban.

Ezt már olvastad? 10 pozitív megerősítés, ami harmóniát, bőséget teremt az életedben!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek