Koktél3 lépés a gyógyulás felé, 3 könyv, ami megváltoztatja az életed!

3 lépés a gyógyulás felé, 3 könyv, ami megváltoztatja az életed!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden ami körülvesz bennünket, energiákat hordoz. Mikor a lelked felkészült a gyógyulásra, olyan energiákat tudsz bevonzani az életedbe, amelyek segítenek abban, hogy rálépj a boldogság útjára. De ezt akarni kell! Ugyanis a gondolataink, szemléletmódunk megváltoztatása nem fog magától megtörténni, folyamatosan gyakorolni kell.

A gondolataink között bizony félelemek, szorongások rejtőzhetnek, amelyek képesek teljesen eltorzítani a körülöttünk lévő külső valóságot. Sok esetben a múltunkban történt traumák miatt alakulnak ki bennünk blokkok, amelyek könnyen pokollá tehetik az életünket.

A gyógyulási folyamat során az agyunkat, mint eszközt kell felhasználnunk arra, hogy megszabaduljunk a berögzült félelmeinktől, hogy megtanuljunk békében, szeretetben, harmóniában lenni önmagunkkal, hogy elhiggyük azt, hogy nekünk is kijár a jóból, nekünk is jogunk van a boldogsághoz, amit senki sem vehet el tőlünk.

A következőkben 3 könyvet ajánlunk, amelyek erőt adnak, talpra állítanak, és meggyógyítják elfáradt, megtört lelkünket.

1. Eckhart Tolle: Új föld – Ráébredni életed céljára

Eckart Tolle jelenleg a világ egyik legnagyobb spirituális tanítója. Egyszerű, érthető módon ír saját depressziójájáról, rávezet arra, hogy a racionális, logikus gondolkodáson túl más is van a fejünkbe, mégpedig egy olyan erő, energia, amely képes befolyásolni a szemléletmódunkat, a gondolatvilágunkat. Gyakorlatilag Tolle egy átfogó összefoglaló művet ad az olvasó kezébe, amelyben megtalálható az összes spirituális tanítás, valamint az író tapasztalatai is ezekkel kapcsolatban. Ha elolvassuk a könyvet, rájöhetünk arra, hogy miként kell a JELENBEN élni, mert ez a legfontosabb.

2. Louise Hay: Kiemelkedő életet teremthetsz

Miután Eckhart Tolle felnyitotta a szemünket, rávezetett arra, hogy miként tudjuk azonosítani agyunkban a múltbeli traumákat, és hogyan tudunk azoktól megszabadulni, Louise Hay szavai tovább segítenek a gyógyulás útján, valamint abban, hogy megfogalmazzunk önmagunkat, hogy kik is vagyunk valójában. Hay abban segít, hogy feloldjuk agyunkból a negatív beidegződéseket, sablonokat, öleljük át a lelkünk mélyén lévő gyermeket, akit sok trauma, csalódás ért, aminek okán már nem hisz semmiben.

Ha megtanuljuk elfogadni, szeretni önmagunkat, akkor egy idő után többé már nem fogunk eggyé válni az agyunkkal, hanem rájövünk, hogy az agyunk többé már csak egy eszköz, amelynek segítségével képesek leszünk elérni a céljainkat, amelyekre mindig is vágytunk az életben. Louise Hay azt mondja: “Megérdemled a szeretetet, pusztán azért, mert létezel.”

3. Joseph Murphy: Tudatalattid csodás hatalma

Higgyünk magunkban. Murphy könyve megtanít arra, hogy miként tudjuk az életünket teljesen újjáépíteni. Tudatosítanunk kell a tudatalattink számára, hogy hatalmában áll bármilyen problémát, negatív energiát feloldani, tehát a tudat + tudatalatti = eszköz, amellyel képesek leszünk teljesen megváltoztatni gyötrődő, belső konfliktusokkal teli világunkat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek