Koktél3 hét múlva Sting Budapesten!

3 hét múlva Sting Budapesten!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Back To Bass, azaz Vissza a basszusgitárhoz Sting jelenlegi turnéjának elnevezése, s nem véletlenül.

Szóló pályafutásának 25. évfordulója kapcsán zajló koncertsorozat nézői vérbeli rock bulit láthatnak, Budapesten június 26-án az Arénában.

A produkciónak 21 magyar technikus segít a koncert napján az építésben. 8 kamion és 2 busz szállítja a közel 300 négyzetméteres színpadot és a technikai felszerelést. A turné 35 fős saját stábbal rendelkezik, amelynek a nagyrésze technikai szakember, azonban saját szakács is utazik velük.

Stingnek nincsenek extra kívánságai, csupán egy kényelmesen berendezett öltözőt kért kanapéval, állólámpával és zöld növényekkel valamint internet kapcsolattal.
Étkezés és alapanyagok terén sem válogatnak, kizárólag friss gyümölcsöket és minőségi vörösborokat kértek előre, illetve Sting öltözőjébe szobahőmérsékletű ásványvíz mellett gyömbért és citromot is be kell majd készíteni.

Minden helyszínen a koncert előtti délutánon próbát tartanak, ahol egyrészt megpróbálják a lehető legjobb hanzást beállítani az adott teremre, illetve Sting és az 5 fős kísérőzenekara gyakran újabb ötleteket is kipróbál az előadásokra.

Nincs előzenekar, 8 óra magasságában színpadra lép Sting és több mint 2 órás koncertet ad. Olyan szóló slágerei mellett, mint az All This Time, Shape Of My Heart, We’ll Be Together, Desert Rose, Englishman In New York vagy a Fragile az este folyamán a legnagyobb Police slágerek is felcsendülnek, így az Every Little Thing She Does is Magic, Every Breath You Take, Roxanne vagy a Next To You is a koncertek részét képezik.

Június 26-án este Sting minden magyar rajongóját várja a Budapest Arénába!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek