Holotropikum3 egyszerű gyakorlat, melyekkel neked is lapos hasad és feszes combod lehet...

3 egyszerű gyakorlat, melyekkel neked is lapos hasad és feszes combod lehet nyárig!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Most, hogy beköszöntött a tavasz, mindenki fejében az a gondolat jár, hogy milyen jó is lenne formába kerülni nyárra. Az elképzelés mindenki fejében megszületik, viszont a kivitelezés már nehézkes. Legtöbbet az időhiányra fogják, míg mások egy-két nap után megunják az erőfeszítést és feladják.

Nem feltétlen kell erős izomgyakorlatokat végeznünk ahhoz, hogy formálhassuk testünket. Nem kell naponta, vagy minden másnap az edzőteremben izzadva küzdenünk, ha el szeretnénk érni az „álom-alakot”. Akár otthon is tornászhatsz, ha meglátod a következő szupergyors, csupán 2 perc alatt elvégezhető gyakorlat sorozatot, mellyel hosszútávon elérheted a hőn ámított lapos hasat és feszes combot nyárig.

Elsőre olyan könnyűnek tűnhetnek ezek a gyakorlatok, hogy azt gondolhatnád, semmi hatásuk sincs, viszont pár nap után már érezni fogod a zsírégetést.

A gyakorlatok a teher hordozó gyakorlatok kategóriájába sorolhatóak, sok személyi edző is szívesen alkalmazza, hiszen fejleszti az egyensúlyérzéket, erősíti a vázat, gyorsan égeti a zsírt és edzi a hasizmokat, lábizmokat egyaránt.

Súlyzó cipelés

A név pont a lényeget takarja – hordozz egy súlyt 30 másodpercig, miközben sétálsz. Akármilyen típusú súlyzót választhatsz, csak húzd ki magad és lassan sétálj 30 másodpercig.

Súlyhintáztatás

Ehhez a gyakorlathoz végy egy súlyzót, áll kis terpeszbe, és hintáztasd a súlyzót a lábad közt, egészen fel, szemmagasságig. A hintáztatást végezheted vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Végezd et is 30 másodpercig, majd ismételd meg az első gyakorlatot.

Súlyokkal térdelés

A gyakorlatsorozat utolsó részeként végy ismét egy súlyzót, majd azt kézben tartva ereszkedj le az egyik térdedre, majd a másikra, így váltogatva, míg a térded szinte eléri a talajt. Ezt is 30 másodpercig végezd.

Ha már elég gyakorlott vagy, variálhatod a gyakorlatok sorrendjét, időtartamát és a súlyok tömegét. Bármilyen más fitnesz edzésbe is könnyedén beilleszthetőek a gyakorlatok, így kevés időráfordítással neked is sikerülhet elérni a kitűzött célt nyárig.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek