A 21 éves Nicole Downs az Instagram-oldalán közzétett képekkel ünnepelte meg, hogy három éve együtt vannak már az 54 éves Michaellel. A pár be szeretné bizonyítani, hogy a nagy korkülönbség még nem jelent akadályt, hosszútávon is kitartanak egymás mellett.

“21 éves vagyok, és három éve járok az 54 éves barátommal - Annyira szerencsésnek érzem magam!”

A környezetükben sokan gyakran szkeptikusak voltak azzal kapcsolatban, hogy a korkülönbség miatt biztosan nem maradnak sokáig együtt.

A szőke szépség, és imádott párja Michael, kedvenc macskájuk társaságában boldogan mosolyog a kamerába. “Boldog 3-ik évfordulót, nem hiszem el, hogy ennyire szerencsés vagyok, hogy veled lehetek. Olyan gyorsan eltelt” – írta a kép alá.

Nicole 5799 követője közül sokan kívánnak még boldog éveket, a bejegyzést több százan lájkolták.

Az egyik követő azt írta: “Boldog évfordulót nektek”, míg egy másik ”Szeretlek titeket”.

“Annyira aranyos pár vagytok, hogy sírni fogok” – írta egy követő.

Az Instagramon kívül Nicole-nak több mint 400.000 követője van a TikTokon, és a rajongótábora egyre csak nő, mióta a párkapcsolatáról posztol, amelyben 33 év a korkülönbség.

Gyakran járnak nagy bevásárlókörútra, Michael elegáns dizájner ruhákkal kényezteti Nicole-t. Még a plasztikai sebészeti beavatkozásaiért is fizetett, a fiatal nő botox-kezelést, és ajakfeltöltést kapott ajándékba.

Nicole őszintén szereti Michaelt, többször beszélt már arról, hogy hozzá akar menni, és azt szeretné, ha egész életükben együtt lennének.

“Amióta megismerkedtünk, elválaszthatatlanok vagyunk, eddig a korkülönbségünk miatt nem posztoltam, és nem is akartam foglalkozni mások negativitásával, de ez az én életem, és azt csinálom, ami boldoggá tesz”.

Az egyik TikTok-videóban viccesen arról mesélt Nicole, hogy csak egy randira ment el Michaellel, majd évekre beköltözött az otthonába.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.