Lélektár2023. október 4.: két kiemelkedően fontos asztrológiai esemény történik!

2023. október 4.: két kiemelkedően fontos asztrológiai esemény történik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Merkúr belép a Mérlegbe, a Mars a Déli Holdcsomóponttal találkozik: ez a két igen fontos esemény lesz, amely meghatározza a holnapi napot és az azt követő időszakot. Mindkettő arra késztet, hogy változtassunk az életünkön!

Az október két hihetetlenül erőteljes eseménnyel indít, amelyek arra késztetnek bennünket, hogy gyökeresen változtassuk meg az életünket. Ebben a viharos időszakban békét és felszabadulást kapunk az Univerzumtól, hogy elengedjük mindazt, ami volt, és csak a jelenre koncentráljunk.

A két esemény: a Merkúr belépése a Mérlegbe, valamint a Mars és a Déli Holdcsomópont találkozása.

A Mars, a cselekvés tüzes bolygója közvetlen ellentétben áll a Kos északi csomópontjával, mivel nagyon bensőséges kapcsolatban áll a déli csomóponttal. Ez az égi tánc a kihívások és lehetőségek érdekes elegyét ígéri, amelyek a hónap folyamán különféle módon befolyásolják az életünket.

A Mars jelenleg a Mérlegben van, minden jel számára cselekvést, egyensúlyt, harmóniát és békét hoz magával. A Kosban lévő északi csomóponttal való szembenállása azonban meglehetősen heves feszültséget kelt, és elvezet bennünket végső sorsfeladatunkhoz. Ez az időszak a függetlenségre, az önfelfedezésre, az öngondoskodásra és a irányításra sarkall bennünket. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy számítsunk belső és külső hatalmi harcokra, miközben a kompromisszumokkal és az önérvényesítéssel küszködünk.

A Mars és a déli csomópont összekapcsolódása arra késztet bennünket, hogy vegyük számba újra a múlt megoldatlan problémáit.

Eljött az idő, hogy ne meneküljünk attól, ami volt. Fogadjuk el a meglévő kapcsolatainkat, akkor is, ha többet adunk a kelleténél, vagy azokat a konfliktusokat, amelyeket elfojtottunk anélkül, hogy megoldottuk volna. Az Univerzum mindig velünk van, türelemmel és ambícióval ruház fel, lehetőségünk nyílik arra, hogy valóban kigyógyuljunk a fájdalomból, hogy elmondhassuk, végre megoldottuk a tennivalókat, és a jelen pillanatban jól vagyunk.

Felejtsük el a múlt bizonytalanságait, és fogalmazzuk újra a jelen pillanatban fennálló kapcsolatainkhoz való hozzáállásunkat.

Az október 4-i varázslat itt nem ér véget, hanem egy további rendkívül fontos eseménnyel folytatódik a Kozmoszban: a Merkúr belépésével a Mérlegbe.

Az az időszak, amikor a Merkúr a Mérlegben jár, október 4-től október 22-ig tart, ami azt jelenti, hogy szinte egy teljes hónap áll rendelkezésünkre, hogy egy igazán különleges fejezetet élvezzünk.

Ezt az időszakot a tapintat, a diplomácia és a kiegyensúlyozott párbeszéd jellemzi. Előtérbe kerül a szerelem, a kiegyensúlyozott eszme- és véleménycsere.

A Mérleg természetéből adódóan hajlandó a kompromisszumokra, az együttműködésre és harmónia keresésére. A Merkúr kommunikációs adottságaival, így ez az időszak ideális tárgyalásokhoz, partnerkapcsolatokhoz és hatékony csapatmunkához.

Akár személyes, akár szakmai kapcsolatokat folytatunk, október 4-től a közös pontok megtalálása és az egység előmozdítása lesz a középpontban.

Ez a tranzit a test, a lélek és az elme közötti összhangot is kiemeli. Megpróbáljuk megtalálni az egyensúlyt és a harmóniát jelen életünkben úgy, hogy közvetlenül foglalkozunk a legnehezebb problémákkal, és mindent megteszünk azok megoldásáért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek