Horoszkóp2020 nyári horoszkóp: ezek lesznek a legszerencsésebb csillagjegyek

2020 nyári horoszkóp: ezek lesznek a legszerencsésebb csillagjegyek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nyári szezon kezdete szerelmet és karrierbeli sikert hoz négy csillagjegy számára, akiknek egyenesen álomszerű nyaruk lesz. Az Oroszlán, Skorpió, Bak és Halak szülötteire rámosolyog a szerencse, és nagyszerű lehetőségek tárulnak fel előttük.

Kos

Több felmerülő problémát is könnyedén elhárít az útjából. Kevésbé lesz impulzív, de ez a segítségére lesz, hogy előbbre lépjen a karrierjében. Rámosolyognak a csillagok, és nem csak a szakmai előmenetele szempontjából, most a családi kapcsolatait is sikerül megerősítenie. Több szelídséget kell mutatnia, és meg kell feledkeznie a büszkeségéről. A nyár akár lakásfelújítással is indulhat, mivel most különösképpen foglalkoztatja otthona berendezése.

Bika

A Bikákra számos kihívás vár ebben az időszakban, és gyakran kerülnek abba a helyzetbe, hogy meg kell választaniuk a helyes utat. Az elkövetkező periódusban a jegy szülöttei megpróbálják végrehajtani néhány régóta halogatott tervüket, legyen szó akár üzleti vállalkozásról, akár a magánéletük átalakításáról. Nem kell félniük a kockázatvállalástól, különösen mivel a 2020-as évet a Föld elem uralja, a Bikák pedig rendkívül jól azonosulnak ezzel az elemmel. Az egyedülálló Bikák nagy eséllyel megismerkednek a másik felükkel, és felejthetetlen nyarat töltenek el majd együtt.

Ikrek

Ezen a nyáron az Ikrek változatosságot és kalandot keresnek. A Szaturnusz befolyása tükröződik a munkájukban: egyre több új ötlettel állnak elő, amelyeket próbálnak megvalósítani. Konfliktusokra kerülhet sor a baráti társaságban. Az egyedülálló Ikrekre most rátalálhat a szerelem, és hosszú, tartós kapcsolatokat alakíthatnak ki.

Rák

A Rákok most sokkal ambiciózusabbak lesznek, és megpróbálják kinyilatkoztatni magukat, ami nem igazán jellemző rájuk. Ha nagy célokat tűztek ki maguk elé, különösen szakmai téren, akkor jó, ha most megteszik a szükséges erőfeszítést. Az eredmény nem várat sokáig magára. Egyesek számára ez a nyár gazdag lesz társasági tevékenységekben, és alkalmuk nyílik arra is, hogy bővítsék a baráti körüket.

Oroszlán

Forró nyár vár az Oroszlánokra, ami az érzelmi életük alakulását illeti, mivel sokuknak sikerül megtalálniuk életük párját, vagy, azoknak, akik már megtalálták a megfelelő személyt, most sikerül megszilárdítaniuk a kapcsolatukat. Ugyanakkor nyitottabbnak kell lenniük, és jobban kell bízniuk a saját vonzerejükben. Találékonyságuknak és ambíciójuknak köszönhetően fontos lépéseket tesznek a karrierjükben is.

Szűz

A Jupiter és a Szaturnusz is hozzájárulnak, hogy változás következzen be a jegy szülötteinek életében, így azok most társaságkedvelőbbek, romantikusabbak lesznek, mint eddig, és arra vágynak majd, hogy együtt szórakozhassanak a barátaikkal. Pénzügyi szempontból a következő három hónapban nem javasoltak a nagyobb befektetések, mert válságos időszak elébe nézhetnek.

Mérleg

A jegy szülöttei nyugodt nyárra számíthatnak, ebben az időszakban a családi kapcsolatok kerülnek majd előtérbe. A Jupiter stabilitást hoz az otthonukba. Az egyedülálló Mérlegek most hajalmosak lesznek visszatérni a korábbi kapcsolataikhoz. Nagyban segíti őket mindig optimista és kissé szentimentális hozzáállásuk, mely szerint az életben minden ajándék.

Skorpió

A Jupiter a Bak jegyében életerőt nyújt, a Szaturnusz pedig lehetőséget kínál, hogy a jegy szülöttei a már elkezdett projektekre összpontosítsanak. A Skorpiók most nagyszerű eredményeket érhetnek el szakmai téren. Néhányan úgy dönthetnek, hogy megváltoztatják a lakhelyüket vagy a munkahelyüket. Azoknak, akik nyaralást terveztek erre az időszakra, minden esélyük megvan rá, hogy felejthetetlen utazásban legyen részük.

Nyilas

A Nyilas szülöttei a függetlenségükről ismerszenek meg, ez a nyár pedig kiragadja őket a rutinból. Sokan külföldre utaznak majd pihenni, vagy dolgozni. Azok, akik otthon maradnak, azt tapasztalják majd, hogy boldogabbak a párjuk mellett. Június elején sokan folytathatják üzleti ügyeiket, amelyeket egy időre meg kellett szakítaniuk. Július végén és augusztus elején pedig learathatják erőfeszítésük gyümölcseit.

Bak

A bolygók együttállása az élet szinte minden területén a változás energiáját hozza magával ezen a nyáron: a szakmai, társadalmi és magánéletben egyaránt. A Jupiter jelenléte erőt biztosít ahhoz, hogy több megmérettetéssel is szembenézzenek. Megfontoltságuknak köszönhetően képesek lesznek olyan professzionális teljesítményt nyújtani, amelyre senki nem számított volna.

Vízöntő

A 2020-as év roppant eseménydús lesz. A nyár folyamán a Vízöntők spontán döntéseket hozhatnak utazásokkal, romantikus kiruccanásokkal kapcsolatban. Hajlamosak lesznek többet költekezni, és ez befolyásolhatja az anyagi helyzetüket. Ugyanakkor jobban teszik, ha az összes fontosabb projektjüket őszre halasztják, amikor pozitív változásokra számíthatnak.

Halak

2020 nyara megterhelő lesz a Halak számára, de látványos eredményeket hoz szakmai téren. Sok lehetőségük lesz rá, hogy kifejezzék a kreativitásukat. A június elejétől július végéig terjedő időszak különös fontossággal bír. Aktív társasági életet élnek majd, és foglalkoztatja őket mások megsegítésének gondolata.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek