Horoszkóp2020 nyarának tökéletes párjai a horoszkóp szerint

2020 nyarának tökéletes párjai a horoszkóp szerint

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Meglepő lehet a számodra, mekkora hatással lehet a személyiségedre a csillagjegy, amiben születtél, és milyen mértékben befolyásolhatja a párkapcsolataid alakulását is.

Tudd meg, ki a tökéletes partner a számodra ezen a nyáron a csillagok szerint.

Rák és Halak

Gyakran mondják, hogy e két jegy szülötteit egymásnak teremtette az ég. Mindketten víz jegyek, ami azt jelenti, hogy az intuíciójuk a segítségükre lehet a sikeres kapcsolat kiépítésében. A köztük lévő érzelmi kötődés igazán irigylésre méltó, és mindig egy hullámhosszon lesznek, ha a kettejüket érintő közös döntésekről van szó.

Kos és Mérleg

Noha ez valószínűtlen párosításnak tűnhet, a Kos és a Mérleg éppen a köztük lévő különbségek felhasználásával építhetnek ki igazán rendkívüli kapcsolatot. A tűz jegyű Kos pozitívan reagál a Mérleg nyugodt, megfontolt, logikus viselkedésére, és ez szinte elválaszthatatlanná teszi a két jegy szülötteit, és igazán mély és intenzív érzelmi kötődés alakulhat ki közöttük.

Meg kell tanulniuk, hogy értékelhetik a másik egyedi tulajdonságait, és meg kell tanulniuk párként gondolkodni, hogy megadhassák egymásnak azt, amire szükségük van. De ez mind teljesen természetes módon alakul ki, anélkül, hogy különösebben sokáig kellene tanulmányozniuk a másik szokásait.

Nyilas és Ikrek

A Nyilas és az Ikrek jegy szülöttei nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Szeretnek utazni, és sok kalandra vágynak, ezért az életük soha nem lesz szokványos vagy unalmas. Két rendkívül merész csillagjegyről van szó, akik nem félnek a kihívásoktól. Az Ikrek jegy szülötte mérsékelni tudja a Nyilas vulkánként tomboló természetét, és azt tapasztalja, hogy rendkívül szórakoztató és hozzá hasonlóan kommunikatív partnerre talált a személyében.

Oroszlán és Vízöntő

Az Oroszlán és a Vízöntő szülöttei legalább annyira különböznek egymástól, mint amennyire hasonlítanak, de ez rendkívül szép és egészséges kapcsolatot eredményezhet. Az Oroszlán hajlamos rá, hogy irányításra törekedjen, a Vízöntőnek azonban szabadságra van szüksége, és megvan az a képessége, hogy együtt ússzon az árral.

Ha ezen a téren sikerül kompromisszumot kötniük, a kapcsolatuk varázslatos lehet. Támogatják egymást, hogy átlépjék a saját korlátaikat, és együtt megtanulhatják teljes mértékben kiélvezni az életet. A köztük levő különbségek egyensúlyt teremtenek a kapcsolatokban, de meg kell tanulniuk hatékonyan kommunikálni, hogy tökéletes párt alkothassanak.

Bika és Bak

Ez a két erős és határozott személyiség nagyon érdekes, de hihetetlenül összeillő párt alkot. Mindketten két lábbal a földön állnak, és minden megvan bennük ahhoz, hogy tartós kapcsolatot alakíthassanak ki egymással. Noha természetüknél fogva óvatosak a szerelemben, képesek bármilyen problémát megoldani anélkül, hogy túl sokat vitatkoznának. Mindkét csillagjegyet az őszinteség és a párbeszédre való hajlandóság jellemzi, ezért nem jelent nekik problémát, hogy megbeszéljék, ha valamivel elégedetlenek.

Halak és Szűz

Ennek a két jegynek a kompromisszumokra kell összpontosítania, ha azt akarják, hogy a kapcsolatuk működjön, de ha egyszer túljutnak ezen a kérdésen, semmi nem állhat az útjukba. Eleinte érzelmileg és szexuálisan vonzódnak egymáshoz, és idővel igazán mély és erőteljes kapcsolatot alakíthatnak ki.

A Halak szabadon megmutathatják érzelmes oldalukat, a Szűz pedig a logika felhasználásával terelgetheti partnerét a helyes út felé. A Halak képesek megnyugtatni a Szűz jegy szülötteit, akik közismerten szorongó típusok, a Szűz pedig remekül rezonál a Halakkal, és visszarángatja a valóságba, amikor az a felhők fölött jár.

Vízöntő és Skorpió

A két jegy szülöttei érdekes párt alkotnak, mivel első látásra úgy tűnik, semmi nincs, ami összetarthatná őket. Ellentétes személyiségek, de rendkívül intelligensek, és szeretik maximálisan kiélvezni az életet. Ez a közös vonásuk összehozhatja őket, és meggyőzheti őket arról, hogy szeretnék kettesben élvezni az életet.

Ha a Skorpió képes megszeretni a kalandos életet, amit a Vízöntő annyira imád, akkor ez utóbbi is megtanulhatja, hogy kínálhatna bizalmat és biztonságot a Skorpiónak, és így igazán rendkívüli párt alkothatnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek