A kérdés az, vajon készen állunk-e mindarra, ami következik?

2020 eddig a legtöbb csillagjegy számára a változás éve volt. Most ugyancsak intenzív időszak következik, átalakulásokkal, amik megváltoztatják az életmódunkat, és fontos leckéket tanítanak nekünk.

A júliusban bekövetkező asztrális jelenségek hihetetlen energiahullámot hoznak magukkal, amelyből sokan profitálhatunk. Lássuk, melyek ezek az események, és hogy befolyásolnak minket:

2020. július 2-a: A Szaturnusz belép a Bakba, és ebben a jegyben marad egészen december végéig. Észre fogjuk venni, hogy az előző hónapokban (különösen márciusban) tapasztalt problémák újra megrázzák a lelkünket. Nagyon fontos, hogy megtanuljuk úgy megoldani ezeket, hogy egyszer s mindenkorra a múltunk részévé váljanak.

2020. július 3-7.: A Szíriusz és a Nap együttállása. Miközben a Nap világosságot, energiát és életerőt ad nekünk, a Szíriusz megfiatalítja a lelkünket. Most van itt az ideje annak, hogy több figyelmet fordítsunk azokra a dolgokra, amelyek boldoggá tesznek.

2020. július 5-e: A telihold a Bakban kellemetlen fejezeteket zár le az életünkben. Minden, amit eddig átéltünk, most mögöttünk marad. Kiváló alkalom ez az új kezdetekhez, a fontos változásokhoz és a méregtelenítéshez.

2020. július 12-e: A Merkúr folytatja útját a Rák csillagképben. Csendesebb időszak vár ránk, és tisztábban látjuk majd életünk eseményeit. Már nem félünk annyira a változástól.

2020. július 20-a: Az újhold a Rákban új kezdetet jelent számos csillagjegy számára. Ebben az időszakban ösztönzést érzünk rá, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé. Ugyanakkor a Szaturnusz is meglehetősen aktív lesz ebben a periódusban, és erőteljes energiákat közvetíthet, amiket nehéz lesz elfogadnunk.

2020. július 22-e: A Nap belép az Oroszlán jegyébe, és mindannyian érezni fogjuk ennek a csillagjegynek a hatását. Késztetést érzünk arra, hogy harcoljunk azért, amire vágyunk, bízzunk önmagunkban, és ápoljunk minél jobb kapcsolatot önmagunkkal.

Az Univerzum tanácsai az egyes csillagjegyeknek

Kos: Mielőtt másokra hallgatnál, hallgass a saját megérzéseidre, mert ezek ritkán hagynak cserben. Nem tudni, honnan erednek, honnan tudod, mi lenne a legjobb a számodra, de a megérzéseid mégis pontosak.

Bika: Támaszkodj azokra az emberekre, akikben megbízol, ők mindig gondodat viselik majd. Ebben az időszakban próbáld meg körülvenni magad jólelkű emberekkel.

Ikrek: Tanulj meg hallgatni a szívedre. Az elkövetkező időszakban próbálj meg több időt tölteni egyedül. Lehetőséged lesz rá, hogy rendet tegyél a gondolataid és az érzéseid közt.

Rák: Összpontosíts az igazán lényeges dolgokra. A világ legjobb és legszebb dolgai nem olyasmik, amiket láthatsz, vagy megérinthetsz. Ezeket a szívedben kell érezned.

Oroszlán: Ne félj kockázatot vállalni. Minden változik, semmi nem állandó. Ha nem használjuk ki a változás előnyeit, könnyen az áldozataivá válhatunk.

Szűz: Találd meg a szükséges bátorságot, hogy a szívedre és a megérzéseidre hallgass. Ezek valamilyen módon már tudják, pontosan kivé akarsz válni. Minden más mellékes.

Mérleg: Higgy magadban. Hidd el, hogy boldog lehetsz. Higgy abban, hogy sokkal jobbat érdemelnél. Hidd el, hogy a szíved erősebb, mint valaha.

Skorpió: Ne hagyd, hogy a problémák irányítsanak. Ehelyett hagyd, hogy az álmaid vezéreljenek. Merj kilépni a komfort zónádból, és küzdeni azért, amire vágysz.

Nyilas: Légy türelmes, ne siettesd a dolgokat. Éppen ott vagy, ahol lenned kell, apránként minden a helyére kerül.

Bak: Ne szabj magadnak korlátokat. Sok ember elköveti azt a hibát, hogy arra korlátozza magát, amire úgy gondolja, hogy képes. De olyan messzire juthatsz, amilyen messze a saját elméd engedi. Ne feledd: amiben hiszel, azt el is érheted!

Vízöntő: Ne hajszold folyton azt, ami hiányzik az életedből. Inkább tanuld meg értékelni a kis dolgokat. Ezek számítanak igazán.

Halak: Ne építs arra, amit mások mondanak, éld úgy az életedet, ahogy szeretnéd. Mostantól hallgass az ösztöneidre, és meglátod, békére lelsz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.