Lélektár2019 szeptemberi asztrológiai előrejelzés: véget ér a drasztikus változások időszaka!

2019 szeptemberi asztrológiai előrejelzés: véget ér a drasztikus változások időszaka!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Harmonikusabb időszak következik!

Már szeptember első napjaiban érezni lehet a karakteres energiák jelenlétét. Ez a hónap azonban alapjában véve pozitív hangvétellel indít, az augusztusi Újholdnak köszönhetően hihetetlen változások lesznek a közeljövőben.

A szeptember a beérés hónapja, azok az energiák, amelyeket eddig befektettünk, most kézzelfogható eredményeket hoznak. Feloldódnak a régi félelmeink, megszabadulunk az önkorlátozó hiedelmektől, és sikerül átlépnünk azokon az akadályokon, amelyek nem hagytak eddig érvényesülni. A pozitív kezdet cselekvésre késztet, úgy érezzük, hogy végre bármit képesek vagyunk véghez vinni. Még nem biztos, hogy ismerjük a továbblépés mikéntjét, de megújult erővel dolgozunk azon, hogy elérjük céljainkat.

Szeptember első hete viszonylag nyugodt lesz, viszont 9-én megtapasztalhatjuk a 999 hihetetlen energiáját (2019. 9. 9).

Ezen a napon új csatornák nyílnak meg, egy új fejezet nyílik az életünkben: azok a dolgok, amelyekbe eddig belekezdtünk most egy másik szinten kezdenek beérni. Tegyük teljes szívvel azt, amit szeretünk, ne zárjuk el magunk a környező világtól, hiszen csak egységben tudunk tökéletesen működni.

Szeptember 14-én a Telihold a Halakban leginkább a kreatív energiák megnyilvánulásának lesz kedvező. Viszont lesz olyan, aki nem tudja kellőképp feldolgozni ezeket az energetikai megterheléseket, és igencsak összekavarodik a hónap közepe fele. Aki úgy érzi, hogy káosz uralkodik az életén, adjon egy kis időt magának, és próbálja a sok lehetőség közül kiválasztani a számára legmegfelelőbbet.

A szeptemberi Telihold az önazonosság megteremtésének ideje, fontos, hogy álljunk végre a sarkunkra, és ne hagyjuk befolyásolni magunkat. Most a legmélyebb érzéseinket is lehető legnyíltabban ki tudjuk fejezni.

Az optimista személyek most tele lesznek önbizalommal, és igazán nagylelkűek lesznek a számukra idegen személyekkel is. Viszont, aki nincs tisztában önmagával és képességeivel, hajlamos lesz a kétségbeesésre, és a paranoia érzése is felerősödhet szeptember közepétől. Felerősödnek a belső vívódások, viszont most válaszok is érkeznek a meg nem válaszolt kérdésekre.

Ajánlott kerülni a szerencsejátékokat, a túlzott alkoholfogyasztást és mindenféle káros szenvedélyt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek