Horoszkóp2019 májusi nagy horoszkóp: ezek lesznek a szerencsés csillagjegyek

2019 májusi nagy horoszkóp: ezek lesznek a szerencsés csillagjegyek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az év egyik legszebb hónapja a május: életre kel a természet, hétágra süt a nap, és a szívünk is megtelik reménységgel. Kevés az az ember, aki ilyenkor is szomorkodna, a legtöbben terveznek, alkotnak, kirándulnak, és kihasználnak minden pillanatot, hogy pozitív dolgokkal töltsék a napjaikat.

Tudd meg, mi vár rád májusban, és azt is, hogy életed melyik területén leszel nagyon szerencsés!

A szerelemben szerencsés csillagjegyek!

Nyilas

Az eddigi összes problémád úgy tűnik, most egy csapásra megoldódik. Egy boldogsággal, és szerelemmel teli hónap vár rád, élvezd ki minden pillanatát. Lehet, hogy már hosszú ideje párkapcsolatban élsz, de az is megtörténhet, hogy még teljesen friss a szerelmi kapcsolatod, a lényeg, hogy rá fogsz jönni, a világ legcsodálatosabb társa van melletted.

Vízöntő

Béke, harmonikus családi és szerelmi élet vár rád ebben a hónapban. Nagyjából semmi nem tud kihozni a béketűrésedből, végre teljesen elégedett vagy a világoddal. A Jupiter jó híreket tartogat az egyedülállók számára, de azok is egy csodálatos időszak elé néznek, akik eddig csak keresték a szerelmet. Ha egyedülálló vagy, akkor a hónap második felében úgy tűnik, hogy meg fogod találni életed szerelmét.

Halak

Egy igazán nyugodt hónap vár rád, ráadásul tele lesz szerelemmel, a számodra legfontosabb emberi érzéssel. Törekszel arra, hogy minél több szabadidőt tölts mostantól szeretteid társaságában. Ha a múltban valami kellemetlen dolog történt veled, most könnyen túlléphetsz a sérelmeken.

A karrierben szerencsés csillagjegyek!

Ikrek

A igazi nagy pozitív fordulat az életedben csak a nyár végén következik be, de már májusban érezni fogod az előszelét. Ebben a hónapban a munkahelyeden döntéshelyzet elé állítanak, de egy olyan esélyt kapsz, amely az egész további életedet meghatározza. A szerencse melléd áll most!

Oroszlán

Az Uránusz hatására ebben a hónapban végre teljes mértékben túl tudsz lépni az életed negatív szakaszán. Ne félj a változástól, mert egy kis kitartással siker és pénzbeli gyarapodás fogja jellemezni az életed ezentúl. Egy új projektbe kezdesz bele, ehhez viszont meg kell találnod a megfelelő társat.

Pénzügyi területen szerencsés csillagjegyek!

Kos

Május elején egy nagyobb pénzösszegre tehetsz szert, azonban vigyázz rá, oszd be, és fektesd be okosan. A nyár elején akár még egy új házat is vásárolhatsz, minden esetre, ha jól gazdálkodsz a pénzeddel, akkor többé nem lesznek anyagi problémáid.

Szűz

Egy furcsa és kiszámíthatatlan hónap lesz számodra a május. Az is megtörténhet, hogy elveszíted a munkahelyed, de ne csüggedj, mert ezzel egy új lehetőséget kínál fel neked az élet. Kis utazások, pihenés, kalandok, új ismeretségek, és természetesen anyagi gyarapodás vár rád ebben a hónapban.

Bak

Végre elfelejtheted az anyagi problémáidat, a május számodra egy igen nagy meglepetést tartogat. Mivel a családi életedben számos teher nehezedik a válladra, amelyek leginkább pénzzel kapcsolatosak, itt az ideje egy kis pozitív változásnak. Ezentúl legalább nyugodtan fogsz tudni aludni!

Nem túl szerencsés csillagjegyek!

Bika

Pénzügyi és szakmai akadályok várnak rád ebben a hónapban, az az igazság, hogy nem sok jót tartogat számodra a május. Vigyázz a megspórolt pénzedre, és ne add fel a reményt, a nyár talán egy pozitívabb időszak lesz az életedben.

Rák

Eddig sem volt túl sok megtakarított pénzed, de májusban még egy kisebb adósságot is fel fogsz halmozni. Az élet ilyen, egyszer lent, egyszer fent, de soha nem szabad elcsüggedni. Lehet, hogy elveszítesz néhány dolgot az életedben, de mindig kapni fogsz új esélyeket.

Mérleg

Új munkahelyre mész májusban, viszont nagyon jól fel kell készülnöd a kihívásokra, nem lesz túl könnyű! Ha problémáid adódnak, nyugodtan kérj segítséget a barátaidtól, együttes erővel könnyebb átjutni az akadályokon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek