Kuriózum2019. június 17: Telihold a Nyilas jegyében - Ez a fontos üzenete...

2019. június 17: Telihold a Nyilas jegyében – Ez a fontos üzenete az égi jelenségnek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A telihold nem más, mint az addig befektetett munkánk gyümölcsének a „begyűjtése”, úgy a rosszaknak, mint a jóknak. Ugyanis a Hold az, amely minden pillanatban irányítja életünket, mivel egyfajta kapocsként működik földi életünk, és a kozmikus hatások között.

Az életünk nem más, mint egy sorozata a mi választásainknak, a Telihold pedig szembesít bennünket ezen választások sikereivel vagy kudarcaival. A most „betakarítható gyümölcsök” magvait az elmúlt esztendő végén, azaz 2018 decemberében „vetettük” el, amikor a Telihold a Nyilas jegyében volt, és ami legnagyobb hatását a 17-e körüli napokon születettekre fejtette ki legjobban.

Jelen pillanatban a Telihold a Nyilas hónapjában van, ellentétben az Ikrek havában található Nappal. Eljött az ideje egy újabb asztrális hatásnak, melyben a Nap teremtményei üzeneteket küldenek a Hold lényei felé, melyek aztán lefordítják azokat a mi nyelvezetünkre. Ebben az időszakban hajlamosak vagyunk a minket ért kudarcok esetében, a bűnbakok keresésére, de a Telihold üzenete számunkra az, hogy gondolkodjunk el a saját felelősségünkön, a be nem tartott ígéreteinken, a feladott álmainkon és a mindenkori túlkapásainkon.

Ebben Jupiter lesz segítségünkre, Ő irányítja mindazokat a „viharokat”, melyek félresöpörnek minden, jelenleg nem működő dolgot az életünkből. Ne fecséreljük időnket fölösleges dolgokra, ne védjünk másokat a „karmikus leckék” végkifejletétől. Fogadjuk el, hogy minden öröm és bánat, kihívás és siker okkal történik, hiszen ez mind a számunkra elrendeltetett isteni terv része.

Asztrológiai szempontból, a Telihold provokatív jelleggel bír, melynek végső célja, életünk harmóniájának és egyensúlyának a megtalálása. Míg az Ikrek a racionális elmében, addig a Nyilas jele a tudatalatti gondolkodás erejében bízik. Mégis megtörténhet, hogy ezek a szerepek felcserélődnek: az Ikrek, a tettek igazságát keresheti, míg a Nyilas csalódhat a vak idealizmusban. A Nyilas nem más, mint az isteni szó, míg az Ikrek a sok és apró emberi gondolat kifejezője. Ez az Iker – Nyilas tengely, első sorban a kettősségről szól, az én és más igazságáról, azaz a valódi igazság és a saját igényeim után alakított igazságról. Amikor ugyanis az igazságot választjuk, függetlenül annak következményeitől, ez egyszerre magasztos és felszabadító lehet számunkra. Kétféle igazság létezik a fizikai világ által generált fizikai valóság és az isteni világ által létrehozott isteni igazság.

A Nyilas nehézsége az igazság elérésére a túlzásokból és a nagyfokú idealizmusból adódik, viszont mindig készen áll az újabb felemelkedésre, a csillogó eszmék keresésére. Ez a Telihold felerősíti azt az ellentétet, mely a logika és a hit, a földi és a mennyei igazság között található. Ebben a pillanatban az a fontos számunkra, hogy megtaláljuk az egyensúlyt e két energia minőség között, hogy különbséget tudjunk tenni a hasznos és a konfliktust generáló információk között.

A Telihold segíthet bennünket, hogy egészében lássuk a dolgokat, és ez irányba tereljük gondolatainkat. Ez a Telihold azonban olyan tudnivalókat is felszínre hoz, melyek egy esetleges külföldi munkával, tárgyalással, és akár továbbtanulással kapcsolatosak, arra biztatva bennünket, hogy legyünk merészek, higgyünk az isteni célokban és önmagunkban. Bizonyos értelemben ez a Telihold érzelmi sokkot is tartogathat számunkra családtagjainkkal kapcsolatosan.  Ez a holdállás ugyanis nagy hangsúlyt fektet a családi kötelékekre, a hagyományokra, karrierre, és a csapatmunka fontosságára. Esélyt kapunk arra, hogy elérjük azt a sikert és elismerést, melyet földi létünk alatt eleddig kerestünk.

Elérkezett az idő, hogy ráeszméljünk az isteni valóságra és megtanuljuk elengedni a régi ideológiákat, melyek már nem képesek a javunkat szolgálni. Igyekezzünk kerülni a fölösleges kockázatokat, mert a veszteség szinte borítékolható számunkra. Olyan helyzeteket vonzunk be önmagunk számára, melyek révén megtanuljuk az alázatosságot és a megbocsátást. Személyi fejlődésünk megkívánja, hogy véget vessünk jó néhány olyan emberi kapcsolatunknak, melyek már terhesek voltak számunkra. Ráébredünk, hogy milyen fontos számunkra az isteni bölcsességgel, a tudatalattival és a természettel való kapcsolatunk.

Ez a Telihold a hitről, a hit erejéről szól és arról, hogy végre megérthessük a Mindenható szavát, mely így szól hozzánk:”Nélkülem semmit nem tudtok megvalósítani!”

Ebben a periódusban ráeszmélünk arra, hogy az élet nem egy tökéletes mese, hanem inkább egy olyan, amelybe több buktatón és próbálkozáson keresztül juthatunk el a fejlődéshez. És amikor teljesen kilátástalannak tűnik a helyzetünk akkor az isteni segítség révén sikerül leküzdenünk az élet akadályait, csak higgyünk és bízzunk a Mindenható gondviselésében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek