Lélektár2019 Július: nem lesz könnyű hónap, akár a sorsod is befolyásolhatja

2019 Július: nem lesz könnyű hónap, akár a sorsod is befolyásolhatja

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Igen erős asztrális hatások lesznek júliusban! Nem lesz könnyű hónap!

A július 2-i teljes Napfogyatkozás és az Újhold a Rákban két olyan asztrális jelenség, amelyek mellett nem fogsz tudni elmenni szó nélkül. Legalábbis érzelmi téren minden csillagjegyet nagyon megmozgat mind a Napfogyatkozás, mind pedig az Újhold.

Ezenkívül július 17-én egy igen erős hatású részleges Holdfogyatkozásra is számítani kell. A fogyatkozások, legyen szó akár Hold-, akár Napfogyatkozásról mindig különös misztikummal töltötték el az emberiséget. Az izgalmas és látványos természetfeletti jelenség igen sok rejtélyes kérdést vont maga után. Mivel fokozott hatással vannak a lelki életünkre is, felhívják a figyelmet az elhanyagolt területekre, arra, hogy itt az ideje egy kis változásnak.

Ezt már olvastad? Ezt üzenik az angyalok 2019 július hónapjára

A változások július másodikán kezdődnek, igen nagy intenzitással fordul fel az eddigi életünk, de ez a hatás egész évben érezhető lesz. Drasztikus döntéseket hozhatunk, vagy olyan témák bukkanhatnak fel az életünkben, amelyekkel úgy gondoltuk eddig, hogy inkább nem szívesen foglalkoznánk.

Most aztán semmit nem lehet a szőnyeg alá seperni, eljött a leszámolás ideje. Meg kell szabadulnunk mindentől, ami eddig akadályozta az életünket, a múltbeli korlátokat le kell bontanunk, ha fejlődést szeretnénk. Egyesek számára ezek a változások alig érezhetőek, míg mások nagyon megszenvedik ezt az időszakot. A nagy-, és fájdalmas változások ellenére is próbáljuk optimálisan szemlélni a dolgokat, hiszen fejlődést csak így érhetünk el.

A július 17-i részleges Holdfogyatkozás felerősíti mélyen a lelkünkben gyökerező családi kötelékeket, emberi kapcsolatokat. A múltban történt események most felszínre törhetnek, de erős késztetést fogunk most érezni arra, hogy megszakítsuk a romboló kapcsolatainkat. Magabiztosságunk egyre csak növekszik, és egy erősebb késztetést fogunk érezni arra, hogy megvalósítsuk önmagunkat.

Ezt már olvastad? 2019. júliusi asztrológiai előrejelzés: Nagy változásokkal kell megküzdened!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek