A júliusi hónap igen mozgalmas lesz minden csillagjegy számára, sok változásra kell számítani, melyek felborítják az eddigi monotóniát, arra késztetnek, hogy kilépjünk a komfortzónából.

A Hold erős energetikai erővel rendelkezik, hatása érezhető lesz a magánéletben, a társadalmi kapcsolatokban, de a szakmai területeken is. A Rák-Bak és az Oroszlán-Vízöntő tengely igen aktív lesz ebben a hónapban. Kedvező lehetőségek adódhatnak most a családi viták tisztázására, az otthonnal, lakásvásárlással kapcsolatos ügyek megbeszélésére, de az esetleges lelki problémákkal is jobb minél előbb foglalkozni.

Július 2-án a Mars belép az Oroszlán jegybe, így egyre nagyobb teret kap az életünkben a pompa, a csillogás, és az önbizalmunk is megnövekedik. Mindenképp kifejezésre akarjuk juttatni vágyainkat, nagy igényünk lesz az elismerésre és a büszkeségre. Magabiztosságunk a csúcspontjára tör, az élet minden területén tettrekészek és aktívak leszünk.

A Rák jegyében lévő Újhold hatására sokkal nyitottabbak leszünk, a család és az otthon kerül a középpontba. A hirtelen változások azonban megviselhetik a szervezetünket, előfordulhat, hogy emésztési zavarokkal kell megküzdenünk.

Pénzügyi változásokra is számíthatunk, de itt az ideje, hogy megszabaduljunk a régi elfojtott sérelmeinktől is. Egy kiadós sírás igencsak jót tehet ebben az időszakban, utána úgy fogjuk érezni magunkat, mintha újjászülettünk volna.

Július 3-28. között a Vénusz hatására felerősödnek az érzelmek, fennállhat a veszélye annak is, hogy olyan emberekkel kerülünk kapcsolatba, akik nem feltétlenül lesznek jó hatással későbbiekben az életünkre. Vigyázzunk, hogy kinek mutatjuk meg a legbelsőbb érzéseinket, lépjünk ki az álomvilágból, és szemléljük egy kicsit racionálisabban az emberi kapcsolatainkat.

Július 4-8. között a nagy érzelmek időszaka lesz. Megbeszélésre kerülnek igen komoly problémák, olyan témákat fogunk feszegetni, melyek hatással lesznek a további életünkre. Ha csak lehet ne hozzunk ebben az időszakban jelentős döntéseket, ne írjunk alá végleges szerződéseket.

A 17-i Telihold és a részleges napfogyatkozás ideje az, amikor az életünk alapkérdései, mint az otthon, a gyökerek, a család, a szociális kapcsolatok, a karrier kerülnek középpontba.

Két jól érzékelhető energetikai szakaszt különíthetünk el júliusban: a 2-8. közötti idő a csalódás, a rohanás, a kapkodás, a káosz, az illúzió időszaka lesz, és a július 10-22. között pedig az óvatosság, a türelem, a mértékletesség, a bizalom, a jóság kap nagyobb hangsúlyt.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.